Gigi: Béci-Anikó döntőt várok • Hetedhéthatár

Napi aktuál

Gigi: Béci-Anikó döntőt várok

A budapesti Eiffel téren lévő MIX Rendezvényközpontban került sor a Sugarbird ruhakollekciójának bemutatására, amelyen részt vettek a Való Világ 4 egykori csinos villalakói: Gigi, Zsófi és Zsuzsa. A divatbemutató után Gigi készséggel válaszolt lapunk kérdéseire.

Néhány életrajzi adat:

Gigi és a szerző

Gigi eredeti neve Rácz Ildikó. 1990-ben született Szentendrén, egy testvére van. Számos alkalommal szerepelt divatfotókon és hostessként is dolgozott. A modellkedés mellett táncosként is működött. Testvérével közösen szerepeltek egy videóklipben, ahol a fiú énekelt, Gigi pedig táncosként szerepelt. A tánc nem csak hobbi szinten van jelen a lány életében, hiszen az IDF Magyar bajnokságán 2. helyezést ért el. 2010-ben testvérével együtt jelentkezett az RTL Klubon futó Való Világ valóságshow negyedik szériájába. A nézők döntése alapján ők költöztek be a villába. A showműsor egy kapcsolatot is hozott a lány életébe, hiszen közelebbi viszonyba került az egyik játékostársával, Jerzy-vel. 130 nap után Gigi számára végetért a Való Világ, mivel ellenfele, Éva jutott vissza a villába győztesként.

Gigi! Ön még csinosabb, mint a TV-ben láttam.

Köszönöm a bókot! Várom a kérdését.

Gratulálok a képzeletbelibeli női bronz helyezéséhez amit elért a villában! Min múlt, hogy nem Ön tért vissza?

Ha röviden akarnék válaszolni, azt mondanám két százalékon.  Nem sokkal a vége előtt, ahogy visszanéztem tíz százalékkal vezettem, akkor mutatták a fotókat és utána Éva szavazói rákapcsoltak.

Mit várt a ValóVilág részvételtől?

Azt, hogy felmérjem képességeimet, és ismertségem révén megfelelő lehetőséghez juthassak, és javítsak életkörülményeimen.

Ön szerint ki lesz az utolsó három villalakó?

Béci, Anikó és Alekosz.

Milyen érzés celebnek lenni?

Furcsa. Nehezen hiszem el, hogy ismernek, megszólítanak, autogramot kérnek, és szinte nincs szabadidőm.

Ha öt év múlva találkozunk és minden vágya teljesül, akkor miről faggathatnám?

Erre nem szívesen válaszolnék, szeretnék három napot kapni a sorstól amikor végig tudnám gondolni, hogy mit szeretnék csinálni. Most annyi lehetőségem van, hogy nehezen tudok választani. Nem akarok mindenbe belekapni. Szeretnék két-három dolgot kiválasztani, amivel komolyan foglalkozom. Nekem a tánc, az éneklés, a média nagyon fontos. Csinálunk egy alapítványt a Lacival, amelyben gyerekeken szeretnénk segíteni. Hogy válaszoljak kérdésére, ha öt év múlva beszélgetünk, szeretném tudni azt mondani Önnek: megérte, az életem sínen van.

Milyen eredményt vár a Béci-Jerzy párbajtól?

Béci erősebb. Mindkét ember nagyon közel áll hozzám én úgy fogok szurkolni, hogy egyik kezemben Béci, a másikban Jerzy tábla lesz. Először azt gondoltam, hogy hat SMS-t küldök Bécinek és ötöt Jerzynek, de most úgy döntöttem, nem küldök egyiknek sem. Nem szabad lebecsülni Jerzyt. Elképzelhető, hogy az Alekosz-szimpatizánsok rá fognak szavazni. Várom kint Jerzyt.

Kapott ajánlatot médiaszereplésre?

Kaptam, de ezek nem állandóak. Rádióban, divatbemutatón szerepeltem, konferansz voltam. Élek a kapott lehetőségekkel, de én állandó állást szeretnék.

Ön szerint ki lesz a Való Világ két döntőse?

Béci és Anikó.

Köszönöm az interjút! Bízom benne, hogy legközelebb már mint médiaszereplővel  beszélgethetek.

Én is hasonló érzésekkel vagyok. Köszönöm a lehetőséget és a Hetedhéthatár olvasóit szeretettel üdvözlöm!


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS