MINYATA-karácsony • Hetedhéthatár

Napi aktuál

MINYATA-karácsony

Idén is sikerrel zárult a Bárka-MINYATA karácsonyi program

A józsefvárosi Bárka Színház és a MINYATA (Mindenki Nyaraljon Tábor) Egyesület rászoruló gyerekeknek rendezett karácsonyi programot a Bárka Színházban vasárnap Budapesten.

A MINYATA Egyesület, a Bárka Színház, a VIII. kerületi önkormányzat és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Vitéz János karának összefogásával megvalósított, most már hagyományosnak mondható karácsonyi kézműves- és színházi foglalkozás keretében mintegy 60 budapesti gyermek készülhetett a karácsonyra díszek készítésével, vidám játékokkal és az interaktív színházi programmal, a Meseladikkal.

A színház aulájában összegyűjtött nézői felajánlásokból készültek a gondosan összeválogatott ajándékcsomagok, amelyeket december 18-án adtak át a szervezők és a Bárka művészei a rászoruló gyerekeknek. Délelőtt kézműves foglalkozás keretében karácsonyfadíszek készültek, amivel a helyben felállított, és a Szent László Kórháznak felajánlott fenyőfát díszítették a gyerekek.

A rendezvényt támogatta a a Józsefvárosi Önkormányzat Humánszolgáltatási Ügyosztálya, Szabóné Fónagy Erzsébet és Bodor Gergely, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Vitéz János kara, Bánfi Éva és az Oázis Kertészeti Kft. Köszönet az adományokért!

A rendezvényről készült képes beszámoló elérhető a MINYATA Egyesület honlapján: www.mindenkinyaraljon.hu

DALOS ZOLTÁN
MINYATA Egyesület

Http://minyata.hu

www.facebook.com/minyata.hu


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS