Hetedhéthatár | Nyitva van a Varázspadlás

Napi aktuál

Nyitva van a Varázspadlás

2012. szeptember 24-én megnyitotta kapuit a Varázspadlás. A mackókiállítás, a bohóc- és maszkgyűjtemény Pécs belvárosában, a Király utca 35. számú ház udvarán, az egykori Líceum Sörözőből kialakított bemutatótérben várja kis barátait és látogatóit. A magánkiállítás alapját Tibold Zita és Bölcz Berta magángyűjteménye képezi. A sok békebeli játék és berendezési tárgy meséket idéző hangulatú egysége teszi vonzóvá a kiállítást kicsik és nagyok számára egyaránt. A játékok mellett megtekinthetők bábok, karneváli jelmezek, szódásüvegek, valamint egy rendkívül gazdag gyűjtemény afrikai maszkokból és különféle egzotikus tárgyakból.

A Varázspadlás létrejöttét és berendezését a gyűjtő páros barátai és önkéntesek segítették, a Pannon Klassz Közösség Kulturális Klaszter szakmai közreműködésével.

Komlós Attila szerzőtársunk itt megtekinthető fényképei a kiállítás megnyitóján készültek.

A Varázspadlás "nagyszobája"

Tibold Zita és Nagy Bandó András a megnyitón

Ifjú muzsikusok köszöntötték a vendégeket a megnyitón

A megnyitó közönsége

A megnyitó közönsége

Oda nézzetek!!!

Apró kincsek sokasága mindenütt

A bábgyűjtemény

Karneváli hangulat

Színes szódásüvegek

Az Afrikai gyűjtemény

Az Afrikai gyűjtemény

Print Friendly, PDF & Email

Hozzászólások

2 hozzászólás van ehhez: “Nyitva van a Varázspadlás”


  1. Drága Zizikém, öszinte szívvel gratulálok, ehhez a csodálatos kiállításhoz. Nagyon gazdag, színes gyűjtemény, amilyen Te magad is vagy. Ötletes, csillogó, vidám és hangulatos, ahogy így ezeket a képeket nézem. Látszik, hogy nagyon sok figyelmet és munkát fektettél bele. Kívánom, hogy sok elismerésben, vidám, önfeledt kacagásban és szeretettel ölelő karokban legyen részed. Én magam is mindezt küldöm Neked: Anikó

    Hozzászóló: Anikó | 2012. október 21., 07:55
  2. A teljességre törekvő, kifogástalan fotókat dícsérgetni nagy illetlenség volna. Komlós Attila részletgazdag képeit szó nélkül hagyni még nagyobb: köszönet értük.

    Hozzászóló: Kocsis Tibor | 2012. október 26., 13:24

Szóljon hozzá!Archívum

Hirdetés

Legutóbbi hozzászólások