Énekvarázs az Ördögkatlanban • Hetedhéthatár

Kultúra, művészet

Énekvarázs az Ördögkatlanban

Ez évben is közeledik az „Ördögkatlan fesztivál”, amely elérhető közelségbe hozta „Kapolcsot”, az igényes kulturális fesztivált. Cseh Tamás szelleme és Törőcsik Mari védő keze gondoskodik arról, hogy itt valódi értékek jelenjenek meg. A népzenétől a komolyzenéig, a néptánctól az igényes cirkuszi produkcióig, a gasztronómiától a helyi borok felvonulásáig minden megtalálható lesz.

A programfüzetben (www.ordogkatlan.hu) felsoroltakat egy egész évre be lehetne osztani, de itt az öt nap párhuzamos programjaiból kell választanunk és ez nem könnyű feladat. Hála és dicséret a szervezőknek. A műsorok különböző korosztályokat is megszólítanak a kisgyerekektől a nyugdíjas korosztályig.

A népdal minden korosztály sajátja, a közös kultúránk alapja, amelyet már 10 éve terjeszt az Énekvarázs népdalkör Palacskó József vezetésével. A sikeres jubileumi koncert után most újra bemutatkozik az együttes néhány vendég társaságában. Fellép az Igrice Citeraegyüttes, Póra Krisztina vezetésével, Borsós István tárogatón játszik és helyi tehetséges énekesek is bemutatkoznak. A műsornak része a közös éneklés is, tehát minden résztvevő előadó is lehet. A programnak a kisharsányi református templom ad helyet augusztus 3-án 13.00 órakor.

Plakát letöltése


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS