Mézeskalácsok díszítik idén a karácsonyi bélyegeket • Hetedhéthatár

Kultúra, művészet

Mézeskalácsok díszítik idén a karácsonyi bélyegeket

Az egyik kisív

Az egyik kisív

Különleges, egyedi formájú, öntapadós bélyegek kibocsátásával köszönti idén a Magyar Posta a Karácsonyt. A bélyegek Baticz Barnabás tervezőművész munkái, a három címletből álló sorozat egyes darabjain mézeskalács motívumok láthatók. Az ünnepi jókívánságok postára adásához ezúttal 85 Ft (belföldi képeslap), 110 Ft (belföldi elsőbbségi képeslap vagy nem-elsőbbségi szabványlevél) és 140 Ft (belföldi elsőbbségi szabványlevél) névértékű bélyegek készültek. A bélyegek 50 bélyegképet tartalmazó ívekben és 5 bélyegképes kisívben kerültek forgalomba.

karacsony-belyegek-2013dA bélyegek mellett megjelent egy karácsonyi képeslap-szett, mely a 85 Ft-os bélyegekből álló kisív mellett öt darab, szintén mézeskalács-motívumokkal díszített ünnepi képeslapot is tartalmaz. A termékek a készletek függvényében megvásárolhatók november 5-étől a nagyobb postákon valamint a Filapostán, de megrendelhetők a Magyar Posta internetes áruházából is.

Idén is lehetőség nyílik arra, hogy nagykarácsonyi bélyegzéssel küldjük üdvözleteinket távol élő szeretteink számára, hiszen az adventi hetek alatt (2013. december 1-26. között) ismét lesz Nagykarácsonyban alkalmi bélyegzés. A szolgáltatás bármely postán igényelhető.


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS