Tám László: Busójárás - fotókiállítás és könyvbemutató • Hetedhéthatár

Kultúra, művészet

Tám László: Busójárás – fotókiállítás és könyvbemutató

Barátunk és szerzőtársunk, Tám László Príma-díjas fotóművész Busójárás című fotókiállításának megnyitója és a Busójárás feketén-fehéren című könyvének bemutatója 2015. febráur 12-én 17.00 órakor lesz Mohácson, a Busóudvarban.

A kiállítást megnyitja: Dr. Ódor Imre kandidátus, a Magyar Nemzeti Levéltár Baranya Megyei Levéltár igazgatója. A busójárás történetét Dr. Ferkov Jakab muzeológus, a Kanizsai Dorottya Múzeum igazgatója ismerteti. Közreműködik Versendi Kovács József, a népművészet mestere és tanítványai a Dunavkinje zenekar.

A programot követően kerül bemutatásra Tám László fotóművész Busójárás feketén-fehéren című könyve. A Kronosz Kiadó gondozásában megjelent négynyelvű könyv előszavát dr. Andrásfalvy Bertalan néprajztudós, a busójárás történetét Dr. Ferkov Jakab muzeológus írta. A kötet a helyszínen megvásárolható, és a szerzővel dedikáltatható. A busójárás ideje alatt is lehetőség lesz a kötet megvásárlására és dedikáltatására a következő időpontokban: február 14-én 10.00-14.00 között, február 15-én 10.00-14.00 között és február 17-én 12.00-14.00 között.

Tekintse meg galériánkat ide kattintva!

 

Tam_L_Busojaras_04


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS