A világ nephrológusai Budapestre figyelnek augusztus végén • Hetedhéthatár

Napi aktuál

A világ nephrológusai Budapestre figyelnek augusztus végén

Augusztus 26-31. között a SE Transzplantációs Klinika tantermében rendezik a világhírű Budapest Nephrology School (BNS) 22. összejövetelét, melyre minden érdeklődő kollégát szeretettel várnak.

NephrologiaMiért érdemes/kell a 22. BNS-re eljönni? Világhírű előadók lesznek jelen: a 22. BNS alkalmával előadó lesz többek között Andrzej Wiecek, az ERA-EDTA jelenlegi elnöke, és Eberhard Ritz, az ISN korábbi elnök és még sokan mások. A legújabb elméleti és klinikai megfigyelésekről kapnak részletes összefoglalót a szakemberek. A konferencia résztvevői megkapják a Thomas E. Andreoli, Eberhard Ritz, László Rosiwall által írt Nephrology, Hypertension Dyalisis, Transplantation című könyvet. A rendezvény megnyitóján a Semelweis Orvosi Egyetem jelenlegi és korábbi két rektora üdvözli a résztvevőket.

A világ vezető szakemberei házhoz jönnek, azaz egy hét van arra, hogy ki-ki szakmai problémáit, gondjait megbeszélje, kapcsolatot teremtsen olyanokkal, akiket kongresszusokon csak messziről lát (Ritz, Goral, Helderman, Bleyer, De Broe, Schulman pofesszorok).

A különleges szakmai továbbképzésen túl érdekes és vonzó egyéb programok is lesznek, például megrendezik a Fiatal Nephrológusok Második Rubik Kocka Versenyét, Országos Vese-Bor Versenyt. Szerepel a programban egyórás hajóút a Dunán, Budapesti városnézés, benne az Országházzal, a Szent István bazilikában orgonahangverseny.


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS