A gyermekáldás áldatlan állapota • Hetedhéthatár

Szépirodalom - próza

A gyermekáldás áldatlan állapota

 

Egy spermabank igazgatója szerint – miként arról a Népszabadság is beszámolt nemrégiben – a magyar férfiak megtermékenyítő képessége hosszú évek óta fokozatosan és nagymértékben csökken. Hiába Ond vezér hagyatéka, a magyar ondó nem igazi hungaricum. Nem igazi spermagyar.

A magyar férfiak nem alkalmasak donornak. Sem főállásban, sem közmunkásként. Ez bizony szégyen. A népre, a nemzetre, hiszen a magyar spermaállomány a világranglista alján kullog. A talján spermák mögött.

Mit lehet ilyen esetben tenni?

Importálni kell. Dániából. Igaz, hogy náluk valami bűzlik, de akinek ez nem teszik, fogja be az orrát. Erre azonban az Országos Tisztifőorvosi Hivatal nem hajlandó. Éppen ezért arra kötelezte a magyar spermabankokat, hogy szüntessék be az importált hímivarsejtek gyűjtését.

Ezzel aztán nyomban csődör szélére sodorták a két magyar spermabankot, amelyek pedig hatalmas összegeket fordítottak a működésüket népszerűsítő reklámkampányra. Így ma már céltalanná váltak az olyan hirdetések, mint például: jobb egy sper ma, mint egy fáradt ondó holnap. Vagy: Lakáshitelért a Sparkassához, ha gyermeket akar, akkor forduljon a Sperkasszához.

Most viszont már hiába forgolódik az a nő, akinek férje vagy barátja nincs képben. Azaz képtelen, vagy nem ivar, akarom mondani, nem akar.

A gyermekáldást mesterséges úton megvalósítani szándékozókat eddig a világ legnagyobb spermabankja, a dán Nordic Cryobank segítette ki szorult állapotukból. Ennek immár vége. A dán hímivarsejtekről, mint azt korábban már sokan sejtették, ugyanis kiderült, hogy forgalmazott spermájuk genetikailag hibás. Igen. Etikailag is.

A Terror Elhárítási Központ is vizsgálni kezdte az ügyet, s eközben olyasmire jöttek rá, amit azonnal titkosítottak. Nem akarnak pánikot kelteni. Ennek ellenére egynémely értesülés mégis kiszivárgott.

Most, hogy az illegális bevándorlók elől lezárták a déli határt, az élelmesebb menekültek kitalálták, a dán spermabankon keresztül legalább hímivarsejtjeiket becsempészhetik az országba. Ezt derítette ki a TEK, amikor a szerbiai bokrok között maszturbáló férfiakat fedezett fel.

Ez áll tehát e kínos ügy hátterében. Magyar nőkre ártalmas lehet az ázsiai, afrikai hímivarsejt, ami jelentősen rontaná a magyar génállományt, amely már enélkül is elég sokszínű.

A szocializmusban a Ratkó Anna által kezedeményezett TSZCS-k (Termékenységet Szolgáltató Csoportok) idején nem voltak ilyen problémák. Megjegyzendő: a háztáji megtermékenyítés akkor is jobban működött. A rohadt kapitalizmusban ez is megváltozott. Ma már nem hivatkozhatnak Marx tökére, amely már a spermabankokban sem kamatyozik.

Még a helyesírási szabály is változott. Újabban úgy kell írni: hím vessző ivarsejt pont.

 

 


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS