2016 a Majom Éve • Hetedhéthatár

Kultúra, művészet

2016 a Majom Éve

2016 a kínai horoszkóp szerint a Majom éve, melyet a Magyar Posta bélyeg kisíven örökít meg. A kétféle, eltérő színvilágú bélyegkép főmotívuma kalligrafikus ábrázolásmóddal egy-egy majom, melyek a kompozíció részeként a „2016″, illetve a „MAJOM ÉVE” feliratot egészítik ki.

majom_kisivA kisív Rácz-Fodor Katalin grafikusművész tervei szerint a Pénzjegynyomda Zrt-ben készült 60.000 példányban. Az újdonság február 8-tól vásárolható meg a készlet függvényében az elsőnapi postákon valamint a Filapostán, de megrendelhető a Magyar Posta internetes áruházából is.

A Majom éve 2016. február 8-án kezdődik, 2017. január 27-ig tart, és a Kecske évét váltja. Egyes források szerint a majom jó és rossz tulajdonságai egyesülnek ebben az időszakban, így bármi megtörténhet. Igazán optimista év várható, mely bőséget, és motivációt hoz magával. Megnöveli a bennünk rejlő humort, szellemességet, javítja a kommunikáció áramlását, segít méltósággal és könnyedén elviselni a feszültebb perceket. Ez az év is tartogat sikereket, nagy hangsúlyt kap a vállalkozó szellem és az újítás lendülete. A Majom éve igen kedvező lesz az új vállalkozásokhoz, a kockázatvállaláshoz és a lázadó ötletekhez.

(Forrás: Euroastra Magazin)


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS