Halott Pénz x Wellhello Hétvége, Orfű • Hetedhéthatár

Kultúra, művészet

Halott Pénz x Wellhello Hétvége, Orfű

Orfű, Panoráma Camping, 2016. július 30-31.

Rendhagyó hétvégére várja rajongóit két kiemelkedően népszerű hazai zenekar, a Halott Pénz és a Wellhello: az ország egyik legvarázslatosabb helyén, az Orfűi-tó partján a csapatok nemcsak jó koncerteket, hanem sok vidám közös órát is ígérnek az odalátogatóknak.

WHHPA kétnapos program másféle találkozást ígér a sztárokkal, mint egy „hagyományos” koncert: a két zenekar tagjai nem maradnak a backstage-ben, sőt: a legkülönfélébb programokban is részt vesznek: lesz közös foci- és pingpong-meccs, illetve igen vidámnak ígérkező vízibicikli verseny. Aki féltett relikviáit szeretné aláíratni, semmiképp ne hagyja otthon őket: természetesen a közönségtalálkozó és a dedikálás is fontos része a programnak. A két névadó zenekaron túl közel tucatnyi további produkció lép fel a hétvégén, valamennyien a popzenészek huszonéves generációjából: lesz még Margaret Island, Blahalouisiana, Odett, Hősök, Marge, Mary Popkids. Pécs közelsége természetesen a fellépők névsorában is tükröződik: a „hazai pályán” játszó Halott Pénz, illetve annak szólóban is fellépő énekese, Járai Márk mellett koncertet ad a Punnany Massif hangszeres szekcióján alapuló PunnBand, a Junkie Jack Flash, sőt a „tiszteletbeli pécsinek” számító Antonia Vai is.

A zenekarok remélik, hogy ez a két nap a koncerteken túl valódi közösségi élményt is jelent majd az idelátogatóknak, akár új barátságok is köttethetnek az Orfűi-tó partján. Nem sokan tudják, de a Wellhello tagjai is egy hip-hop táborban találkoztak először Balatonalmádiban, ahol a legenda szerint Diaz – persze senki sem emlékszik, miért, de – kizárta Fluor Tomit a saját szobájából.

A szervezők kifejezett célja, hogy ne legyen nagy tömeg és a baráti-családias jelleg domináljon, ezért az eladható jegyek számát 2.500 darabban korlátozták, a belépők időben történő beszerzése tehát erősen ajánlott!

Részletes program: http://panoramacamping.hu/halott-penz-wellhello-hetvege

Facebook event: https://www.facebook.com/events/272928686395398/

Jegyvásárlás: http://tixa.hu/hpwhetvege


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS