Három magyar bombázó készül Perugiába • Hetedhéthatár

Napi aktuál

Három magyar bombázó készül Perugiába

A Miss Europe Continental Hungary szépségkirálynője és két udvarhölgye képviseli hazánkat decemberben Perugiában az európai szépségversenyen – tudtuk meg tegnap este Prancz Ádámtól, az egyik licenctulajdonostól a Liszt Ferenc téri Royal Étteremben. A magyarországi döntőre múlt péntek este került sor az egykori Metró Klubban, a Dohány utcai Hipnotiq Lounge Barban. A győztes Polgár Dotti, 1. udvarhölgye Oldal Cintia, 2. udvarhölgye Juhász Julianna lett, de az olaszországi versenyen mindhárman azonos esélyekkel indulnak.

Polgár Dotti autogramot ad a szerzőnek (Fotó: Leslie Martin)

Polgár Dotti autogramot ad a szerzőnek
(Fotó: INNA)

Különdíjasok: Miss Image – Oldal Cintia, Miss Beauty Face – Stasznyi Dorina, Miss Bikini – Haász Hanna.

Visszatérve Perugiára, mintegy 80-100 belga, francia, albán, spanyol, román és természetesen olasz résztvevő lesz a magyarok mellett az egyhetes edzőtáborban, országonként maximum tíz hölgyet lehet nevezni.

A három magyar bombázó az elkövetkező időt olasz nyelvtanulással tölti. Bár a perugiai megméretésen angolul kell beszélniük, de a fogadó ország nyelvét is szeretnék elsajátítani. Az európai verseny már tíz éves, ott tartományonként rendezik a nyári elődöntőket, s hozzájuk csatlakoztak aztán folyamatosan a többi országból.

A szerző Juhász Julianna és Polgár Dotti társaságában
(Fotó: Leslie Martin)

A verseny első tíz helyezettje egyéves jól fizető olaszországi reklámszerződést kap. Tavaly albán lány nyert, Az estélyi ruhákat itthonról viszik, amelyeket a kecskeméti Regina Desire Női Fehérnemű készíti, míg a fürdőruhákat és egyéb fellépőruhákat, ékszereket az olasz házigazdák biztosítják számukra. A felkészülésben Kovács Nóra koordinátor és Fehérvári Dóri tavalyi első udvarhölgy is segíteni fog.

A hazai válogatón mintegy 80-100 lány indult. Köztük volt Sajtos Enikő mozgássérült modell is, aki becsülettel végigdolgozta a felkészítő tábort, de a pénteki döntőbe már nem került. Ott csak 14 lány mérkőzött meg a zsűri pontjaiért.

A péntek éjfélig tartó döntőn Roland énekelt, és Kingi Kevil szamba csapata is megdobogtatta a férfi szíveket. A lányok felvonulásait és a zsűri pontozásait követően Polgár Dotti is mikrofont ragadott és elkápráztatta a közönséget szép hangjával.

A Royal Éteremben tartott sajtótájékoztató után, míg közös fotónkat dedikálta, arról kérdeztem, mit jelent neki az éneklés.

− Nagyon sokat. Kiskoromtól énekelek, ezzel is szeretnék örömet szerezni az embereknek. Példaképem Amy Winehouse, hatszoros Grammy-díjas angol énekes. Kedvenc számom You know I’m not good – felelte a „királynő” mosolyogva.


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS