Behind The Clouds / Bátor Tábor + Weiler / Kiállítás és jótékonysági aukció • Hetedhéthatár

Emberi tényező

Behind The Clouds / Bátor Tábor + Weiler / Kiállítás és jótékonysági aukció

Az idei év egyik legizgalmasabb jótékonysági kampánya a pécsi születésű Weiler Péter képzőművész, a Bátor Tábor és 15 hazai zenekar összefogásával indult el. A hazai szcéna legnagyobbjai meséltek félelmeikről és azok legyőzéséről, ezeket a pillanatokat fogalmazta át Weiler Péter egy-egy képpé. November 8-án az Akvárium Klubban lesz megtekinthető a 15 mű, melyeket aztán egy jótékonysági árverés keretein belül licitálásra bocsátanak.

weiler_peter_bator_taborA Bátor Táborban táborozó súlyosan beteg gyerekek megtanulják legyőzni félelmeiket, erőt gyűjtenek a gyógyuláshoz. Ez inspirált 15 zenészt és zenekart arra, hogy megmutassák saját félelmeiket, küzdelmeiket. Weiler Péter festőművész képekbe öntötte ezeket a pillanatokat, a képeket pólókra nyomták, s a legnagyobb fesztiválokon árulták, ezzel támogatva a Bátor Tábort.

November 8-án az eredeti Weiler képeket kiállítják és a Kieselbach Galéria jóvoltából elárverezik – szintén a Bátor Tábor javára. Az Akvárium Klub aulájában található kiállítás ingyenesen lesz megtekinthető, a helyszínen dedikálási, pólóvásárlási lehetőség lesz a DRK jóvoltából, valamint lehet beszélgetni a kampányban résztvevőkkel.

Az Akvárium Volt terme 19 órakor nyit. Itt veszi kezdetét 20 órakor a jótékonysági árverés, melyen a támogatói részvételi díj 4900 Ft. Zenél: Žagar, VIDEOD!SCO

A kampányban résztvevő zenekarok: Ganxsta Zoleee, Halott Pénz, 30Y, Ivan & The Parazol, Anna And The Barbies, Kiscsillag, Magashegyi Underground, Punnany Massif, Rúzsa Magdi, Vad Fruttik, Wellhello, Žagar, Quimby, Irie Maffia, Csík Zenekar.

A rendezvény helyszíne: Akvárium Klub, Budapest, Erzsébet tér.
Jegyvásárlás (támogatói jegy, amellyel a Bátor Tábort támogatod): itt!

 

wp_vad_fruttikWeiler Péter: „A Vad Fruttikkal Székesfehérváron találkoztunk. Épp egy koncertjükre készültek, és a fellépés előtt volt egy szabad órájuk. Több koncepcióval érkeztünk, ezeket meg is fotóztam, de végül a nyerő beállás a közös beszélgetés alatt született: legyen egy pozitív energiát sugárzó gép a háttérben, amihez minden zenész csatlakozik. Íme a kép, amit most november 8-án ki is állítunk az Akváriumban. A jótékonysági árverésen pedig licitálni lehet rá, a kikiáltási ára minden képnek egységesen 220.000 forint. A VF rajongóknak a képen elrejtettünk egy kis érdekességet. Ki találja meg?”

 

Kapcsolódó írásaink:
Bátraké a világ!
Weiler Péter: Route ’71
Különjárat / Balaton

 

Mentés

Mentés


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS