Jóga életmód konferenciát tartanak Budapesten • Hetedhéthatár

Emberi tényező

Jóga életmód konferenciát tartanak Budapesten

2016. november 6-án, a hagyományt követve, a Magyar Jógaoktatók Szövetsége ismét megrendezi nagysikerű Jóga konferenciáját a Jóga életmód témakörében.

Milyen alapelvekre épül az ájurvédikus táplálkozás? Melyek a napi rendszerességgel végzendő gyakorlatok? A meditáció is a jógagyakorlás eleme? Hogyan egyeztethető össze a jógikus életmód és a civil munka? Hogyan tudod követni életedben az erkölcsi előírásokat és szabályozó elveket (jama és nijama elvek)? A jóga gyógyít? Hogyan legyen biztonságos a jógagyakorlás? Szükséges-e különbséget tenni, a jógázásban nemek szerint?

Ezekre és még számos, a jóga mindennapi gyakorlásával kapcsolatos kérdésekre kaphat választ a közönség a nap végére hiteles jógaiskolák ismert és elismert képviselőitől. Az egész napos szakmai eseményen két terem összesen 18 előadása közül választhatjuk ki a számunkra legérdekesebbet.

A nap programját színesítik a jógikus életmódhoz kapcsolódó kiállítók is, ahol két előadás között egy kicsit megpihenhetünk. A szervezők szeretettel várják a jóga mélyebb aspektusaiban is elmerülni kívánó lelkes jógikat, jógaoktatókat és a téma iránt érdeklődőket.

A konferencia helyszíne:
Danubius Hotel Gellért
1111 Budapest, Szent Gellért tér 1.


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS