Szánkó–2017 • Hetedhéthatár

Szépirodalom - próza

Szánkó–2017

 

Lázas betegen fekszem itthon a héten. Az egyik délután elaludtam egy filmen. Csak este ébredtem fel, akkor már a tévéshop ment:

 

Itt a szenzációs „Szánkó–2017”, egy szimulátor, amely forradalmasítja a téli sportokat! Szánkózni akar, de hideg van kint? Itt a megoldás: a „Szánkó–2017”-et pillanatokon belül telepítheti a számítógépére, laptopjára, tabletjére, mobiljára! Szinte minden eszközre kompatibilis, ráadásul olcsó! Nincs szánkója? Ne is vegyen! A „Szánkó–2017” szenzációs árával egy szánkó se tud versenyezni, ráadásul a „Szánkó–2017” programjának köszönhetően egyszerre több szánkót is kipróbálhat! Vásároljon még ma!

Emlékszik még, hogy gyerekként milyen macerás volt a szánkózás? Kint hideg volt, néha hó is esett, néhány barát is kellett hozzá, ráadásul nagyon sok időt vett el az embertől. Ezzel szemben a „Szánkó–2017” segítségével akár öt perc alatt is kiszánkózhatja magát bent, a fűtött szobában vagy a buszon hazafele jövet, esetleg az unalmas munkahelyi értekezletek alatt. A „Szánkó–2017” elképesztően praktikus és fantasztikusan sokoldalú.

Emlékszik még, hogy gyerekként milyen nehéz volt szánkótársakat keresni? Végig kellett járni az utcát, bekopogni a barátok ajtaján, hogy Karesz otthon van-e, Tamás jöhet-e szánkózni! Szülőkkel kellett egyezkedni: elkérni a Bélust, megígérni, hogy majd este megcsinálja a házi feladatot. El kellett menni a másik utcába Beáért, hogy egy lány is legyen a csapatban. Hát, ennek most vége: ha esetleg nem érne rá a párja, a gyereke, a szomszédja, a barátja, akkor a „Szánkó–2017”-nek köszönhetően pár gombnyomással kiválaszthat néhány embert, akivel szánkózhat! Néhány perc alatt barátokat generálhat vagy akár a „Ródli–2017” kiegészítő szett segítségével valóságos emberekkel is szánkózhat: Emma Watsonnal, Brad Pitt-tel vagy ha nevetni akar, akkor Mr. Beannel is akár! Micsoda móka! A gyerekek szánkózhatnak Elizával, Annával és Olaffal is. A „Ródli–2017” kiegészítő szett segítségével több mint ötezer hírességgel szánkózhat énekesektől a tudósokig. Menne egy kört Einsteinnel? Semmi akadálya! Telepítse a „Ródli–2017” kiegészítő szettet!

Régen csak hosszú-hosszú vitákkal lehetett eldönteni azt, hogy melyik dombon csússzanak le, mert valaki a Nagydombon akart menni egy kört, hiszen ott nincs kanyar, de meredek, míg másvalaki a Kisdombot választotta, mert ott van egy kanyar, és technikásabban is lehet szánkózni. Emlékszik arra, hogy ezek a viták néha heves hócsatákba torkollottak és vihogva dobálták egymást a barátaival. A „Szánkó–2017”-nek köszönhetően ennek most vége: 200 pálya közül választhat, mindezt egy gombnyomással! Ha kanyarokat akar? Megkapja, amennyit csak akar! Ha meredek pályán csúszna, annak sincs akadálya: a „Szánkó–2017”-nek köszönhetően akár fokonként is beállíthatja a pálya szögét. Nincs több kompromisszum, gyakorlatilag olyan lankán csúszik le, amilyenen akar, ráadásul – és ezt nem győzzük hangsúlyozni – úgy, hogy ki se kell tennie a lábát a szobából.

Emlékszik arra, hogy mennyi munkával járt egy kis ugratót építeni a lankán, ha azt akarták, hogy legyen valami izgalmas a vasárnap délutáni szánkózásban? A „Szánkó–2017”-nek köszönhetően egy gombnyomás, és akkora ugratót épít, amekkorát csak akar. Ráadásul, ha netalántán rosszul végződik a repülés, akkor sem kell megfürödnie a hóban, mint régen, hiszen, mindez csak virtuális, egy ruhadarabja se lesz nedves vagy havas!

Kényelmes, komfortos szánkózás a „Szánkó–2017”-tel! Rendelje meg, ha nincs szánkója, gyereke vagy barátja! Ha most rendel, kap hozzá egy ventilátort is, amivel a menetszelet szimulálhatja. A hőfok három fokozatban is állítható. Rendelje meg most…

 

A távirányító után nyúltam és kikapcsoltam a tévét. Ennyire nem lehetek lázas.

 

 


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS