Hetedhéthatár | A Ford Trucks a Delta-Truckot választotta járművei magyarországi importőrének

Napi aktuál

A Ford Trucks a Delta-Truckot választotta járművei magyarországi importőrének

A Delta-Truckot, a gépjármű ágazat egyik vezető vállalatát választották a Ford Trucks termékkínálata kizárólagos magyarországi importőrének és forgalmazójának. A vállalat értékesítési és eladás utáni szolgáltatásokat, valamint alkatrészeket kínál majd a Ford Trucks ügyfeleinek Szigetszentmiklóson és Budapesten.

A budapesti Four Seasons szállodában tartott sajtótájékoztatón részt vettek a Delta-Truck Kft. részéről Stefkó Péter ügyvezető igazgató, Gőgh Ferenc Cégvezető, a Ford Trucks képviseletében Emrah Duman Nemzetközi értékesítési igazgató és Baris Akyalcin regionális igazgató.

Megtudtuk, hogy az új tevékenység a már meglévő tevékenységekre (használtjármű kereskedés és értékesítést követő szolgáltatások) épül. A vállalat anyagi bázisát – szakemberek, rendszerek, ügyfél adatbázis, kipróbált vezetőgárda és egy működő vállalkozás – átviszik az új Ford Trucks kiskereskedelmi vállalkozásba.

A Ford Trucks járművek forgalmazása a felső vezetés stratégiájának központi elemét képezi, ezért a jövőben is közvetlen részt vállalnak ebben a tevékenységben. A tevékenységeket a Delta-Truck szigetszentmiklósi központjából irányítják, amely méretét tekintve Dél-Kelet-Európa egyik legjelentősebb teherautó értékesítő és eladás utáni szolgáltatásokat nyújtó központja (a központ teljes területe: 20.000 m2, az irodák területe: 600 m2, a műhelyek területe: 1.000 m2, a raktárak területe: 200 m2), ahonnan a közepes méretű és nagy flották tulajdonosait szolgálják ki – a rendkívül speciális szállítási igényekkel rendelkező építőipari ágazatot, helyi disztribútorokat és közintézményeket (elsősorban az önkormányzatokat). A vállalat jelenleg Szigetszentmiklóson és Budapesten működtet értékesítési és értékesítés utáni szolgáltatásokat nyújtó hálózatot.

A Ford Trucks háromféle modellsorozatot kínál: közúti, építőipari és vontató járműveket. A járműkínálat legfőbb jellemzői az alacsony üzemanyag fogyasztás, az eltérő követelményeknek megfelelő különféle felépítmények sokfélesége, a könnyű használhatóság és a versenyképes árak. A Nemzetközi év teherautója 2016 (International Truck of the Year 2016) eseményen a Ford Trucks vadonatúj építőipari szériája végzett a harmadik helyen. A vállalat rendkívül versenyképes termékkínálatával jelenleg olyan járműveket vezet be a piacra, amelyek teljesítik az Euro 6 kibocsátási normát. 750 mérnök négyévi munkája, 150 millió eurós fejlesztési befektetés, több mint 2 millió km tesztvezetés 3 kontinens 8 különböző régiójában a világ legkeményebb körülményei között – mindezek a tényezők együttesen járultak hozzá a vadonatúj nehéz tehergépkocsi sorozat létrejöttéhez, amelyet a cég saját gyártású Ecotorq® motorjaival szerelnek. A teljesítmény, hatékonyság és technológiai jellemzők tekintetében kiemelkedő, új E6 Ecotorq® motorokkal szerelt új Ford Trucks szériák célja, hogy meghódítsák az utakat a márka új szlogenjével: „Megosztjuk a terhet”.

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Hozzászólások

Nincs hozzászólás ehhez: “A Ford Trucks a Delta-Truckot választotta járművei magyarországi importőrének”Szóljon hozzá!Archívum

Hirdetés