Utazásaimkor okostelefonommal együtt viszem a Hungarycard kártyát • Hetedhéthatár

Napi aktuál

Utazásaimkor okostelefonommal együtt viszem a Hungarycard kártyát

A kártya több mint 1000 partnere 14 hónapon keresztül nyújt akár 50%-os kedvezményt a kártya tulajdonosa és a vele együtt kikapcsolódást keresők számára. Félárú fürdőbelépő, vasútjegy, autópálya matrica, állatkerti belépő, múzeum, vagy színház? Mindenfajta turisztikai attrakció megtalálható a kártyához adott 200 oldalas katalógusban, a www.hungarycard.hu weboldalon és az okostelefonos applikációt böngészve is.

A Hungary Card kétféle egymásra épülő csomagban – Basic és Plus – változatban kapható. A nagyobb értékű kártyák minden esetben tartalmazzák a kisebb csomagok összes kedvezményeit is.

Idén is számos új partner csatlakozott, többek között a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum, a Veresegyházi Medveotthon, az Agóra Tudományos Élményközpont, a Széchenyi Zsigmond Vadászati Múzeum és Hatvan több nevezetessége is. A Mahart Passnave jóvoltából pedig ismét 50% kedvezménnyel válthatók jegyek a dunai menetrendi kiránduló- és szárnyashajójáratokra, illetve a Tropicarium is növelte kedvezményét – újságolja Gál Gábor, a Hotelinfo Kft. ügyvezetője.

A kedvezmények három csoportba sorolhatók. A kártya érvényességi idején belül korlátlan alkalommal igénybe vehetők a felmutatós kedvezmények.

A korlátozott számmal felhasználható  kedvezmények egyik részébe azok tartoznak, amelyek a Plusz kártyához vannak, amelyek a Plusz kártyához tartozó papír szelvényfüzet segítségével vehetők igénybe. A másik csoportban az ún. e-szelvények (elektronikus szelvények) vannak, amelyek érvényesítése a  www.hungarycard.hu honlapján történik, a felhasználás előtt.

A 2017 évi kártyák árai: Plus 12000 Ft, Basic 6000 Ft, elektronikus szelvénycsomag 4500 Ft.


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS