A Pécsi Harmadik Színház októberi műsora • Hetedhéthatár

Színház

A Pécsi Harmadik Színház októberi műsora

A szeptemberi tájelőadások után októberben a Pécsi Harmadik Színház székhelyén is várja a közönséget!  Változatos műsorral indul az évad: a 2016-os POSZT-on két díjat nyert produkció, a Piszkavas két alkalommal lesz látható (4-én és 16-án) – Vincze János rendezésében Bacskó Tünde, a Jászai-díjas Füsti Molnár Éva, László Csaba és Tatai Gergő nyújt emlékezetes alakítást. A teátrum legújabb előadása, Émile Ajar: Előttem az élet című regényének színpadi adaptációja is két este (18-án és 26-án) ígér tartalmas szórakozást – Tatai Gergővel, Füsti Molnár Évával, Götz Attilával és Bánky Gáborral a főszerepben.

Jelenet a Bányavirágból (Fotó: Tóth László)

2013 decembere óta van a színház repertoárján Székely Csaba Bányavidék-trilógiájának remek darabja, a Bányavirág, melyről a szakmai kritika egyöntetűen azt írta: ilyen szenvedélyes szerepformálásokkal másutt még nem állították színpadra e groteszk humorú művet. Vincze János rendezésében, László Csaba főszereplésével komoly szériát fut a produkció, túl vagyunk a félszázadik előadáson is.

Nagy Bandó András felfrissített jubileumi műsorral jelentkezik 24-én Mondj igazat és valódit! címmel. Mély gondolatiságú, költői látványvilágú előadással érkezik a szegedi Metanoia Artopédia a hónap végén Artopéd Paradoxon című összeállításával. Perovics Zoltán társulata egyetlen este lép színpadra nálunk, október 29-én. A zenés vígjátékok kedvelőinek a Moravetz Levente –  Horváth Krisztián szerzőpáros Örömlányok végnapjai című komédiája ígér kellemes perceket.

 


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS