EztRád-műsor Mucsiéktól • Hetedhéthatár

Színház

EztRád-műsor Mucsiéktól

Mondhatnánk: közkívánatra, újra a Pécsi Harmadik Színházban a humor nagyágyúi, a Mucsi Zoltán – Scherer Péter páros. Persze, nem csak ők ketten, hanem alkotótársaik is, akikkel tavaly mutatták be zenés produkciójukat EztRád címmel.

A nyolc éve alakult alternatív színházi csoportosulásnak, a Nézőművészeti Kft.-nek ez a tizenötödik bemutatója, ezen belül a Szkénével közösen létrehozott ötödik produkciója. Zenés alternatív társadalomkritika – ígéri az előadás alcíme. A nézővel való aktív játék sok humorral, de még több felkiáltó- és kérdőjellel másfél órába sűrítve mindarról, ami nap mint nap ömlik, zúdul ránk a különböző hírcsatornákból. ,,Nyomja a rádió, mondja a tévé, írja az újság, tudja a net. Súgja egy boltos, inti egy rendőr, te meg éppen, hogy észreveszed.

Állít az egyik, cáfol a másik, titkos a titkos, unja anyád. Érteni kéne, elmenni biztos, de akkor is ömlik majd ez rád… ezt rád…” – hangzik el az előadásban, amely a próbák során a színészek rengeteg improvizációjából kristályosodott ki, miközben Dragomán György, Háy János, Tasnádi István és Vinnai András is a segítségükre volt.

 

 

Garantálhatjuk, hogy Parti Nóra, Katona László, Kovács Krisztián, Molnár Gusztáv, Mucsi Zoltán és a legjobb színész kategóriában friss Comet-díjas Scherer Péter (aki az előadás rendezője is egyben) a közönség humorérzékére apellálva, felejthetetlen élménnyel igyekszik megajándékozni mindenkit. Három alkalommal lépnek színpadra a Pécsi Harmadik Színházban: 2018. január 9-én 19 órakor, továbbá január 10-én 17 és 20 órakor.


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS