Hetedhéthatár | Az Operaház mellé költözik a Fővárosi Nagycirkusz!

Kultúra, művészet

Az Operaház mellé költözik a Fővárosi Nagycirkusz!

Fekete Péter, a Fővárosi Nagycirkusz főigazgatója többször hangsúlyozta, hogy a Fővárosi Nagycirkuszt a Nemzeti Színház és az Operaház intézményeivel egy szinten kezeli, s az operával, a színházzal egyenlő elfogadást, bánásmódot kíván kialakítani a cirkuszművészet műfajának. A nemzetközileg is elismert és díjazott artistáknak, akrobatáknak az operaénekesekkel, táncosokkal, színészekkel egyforma tiszteletet kell kapniuk, s mindezt nem csak hazánkban, de egész Európában képviseli.

Fotó: Fővárosi Nagycirkusz

Ezt a gondolkodásmódot közvetítve – egy hatékony üzleti stratégiával is megtámogatva – a cirkusz jegyirodája most az Andrássy u 28. szám alá, a Nemzeti Színház jegyértékesítésével társbérletben, közvetlenül az Operaház mellé költözik. A-28 Cirkusz! – hirdeti a plakát, s mostantól ide várják azokat, akik elővételben vagy csoportosan kívánják megváltani jegyeiket.

„A városligeti jegypénztárak továbbra is látogathatók, de a „Broadway” forgalma és közelsége új cirkuszlátogató rétegek megszólítását eredményezheti, például a szabadidős turizmus fokozottabb bevonásával, vagy a cirkuszpedagógia szélesebb körű népszerűsítésével” – nyilatkozta Fekete Péter.

Március 8-án hivatalos megnyitóünnepet, artista performance-t tartanak az Andrássy úton. Egész nap cirkuszi show, pattogatott kukorica és kedvezményes ajánlatok várják a jegyiroda megnyitójára érkezőket. Családi cirkuszjegyet (Családi Csütörtök!) és Egyet fizet kettőt kap akciós ajándékot kap, aki nőnapon az Andrássy 28-ba – ezért a név: A-28 Cirkusz! –
látogat.

Az A-28 Cirkusz elérhetőségei:
E-mail: jegyiroda@maciva.hu
Tel: +36 1 343 9637, +36 1 343 8300

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Hozzászólások

Nincs hozzászólás ehhez: “Az Operaház mellé költözik a Fővárosi Nagycirkusz!”Szóljon hozzá!Archívum

Hirdetés