A Pécsi Harmadik Színház áprilisi műsora • Hetedhéthatár

Színház

A Pécsi Harmadik Színház áprilisi műsora

Minden korosztálynak kiváló színházi programokat kínál a Pécsi Harmadik Színház áprilisra is. A legkisebbeknek Écsi Gyöngyi interaktív meseszínházi előadása, Az elveszett bárány ígér tartalmas szórakozást, valamint az Ametist Bábszínház vendégjátékaként a Mazsola és Tádé című zenés bábjáték. Igazi csemegének ígérkezik a Nuntius zenekar koncertje, melyen saját dalaik mellett Tom Waits- és Phil Ochs-feldolgozások csendülnek föl.

Korábbi bemutatóink közül műsorunkon marad Görgey Gábor ma is aktuális klasszikusa, a Komámasszony, hol a stukker?, Örkény örökérvényű drámája, a Kulcskeresők, Émile Ajar kultikus francia regényének színpadi adaptációja, az Előttem az élet és többszörösen díjnyertes produkciónk, az ír Martin McDonagh művéből született Piszkavas előadás is.

A fiatalok körében manapság oly népszerű slam poetry műfaj országos bajnokságot nyert pécsi párosa és barátaik Cirkusz című estjükre várják az érdeklődőket. A felhőtlen szórakozásra vágyóknak Horváth Krisztián és Moravetz Levente: Örömlányok végnapjai című zenés vígjátéka nyújt kellemes kikapcsolódást.

 


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS