Közlemény! • Hetedhéthatár

Szépirodalom - próza

Közlemény!

 

Mi – Sándor-József-Benedek Hungary Zrt. – kijelentjük, hogy a jelenleg fennálló időjárással kapcsolatban semmiféle kötelességszegést nem követtünk el. Az, hogy március 18-án esik a hó, vagy az eső, vagy a havas eső, és hogy még mindig nagykabátban járunk, az nem a cégünk hibája.

A szerződésünkben valóban az szerepel, hogy cégünk folyó hó 18. napjától zsákos kiszerelésben hoz meleget, viszont sehol sem áll olyan kitétel a fenti dokumentumban, miszerint a meleget kizárólag szabadtéri felhasználásra hozzuk. Mert például a lakásokban a radiátorok és a kandallók mellett jó meleg van. Na, ugye!

Az sem szerepel a fenti szerződésben, hogy a meleget kizárólag Magyarországra vagy Európába kell hoznunk. Mi igenis eleget tettünk a szerződésekben foglaltaknak: vittünk meleget zsákostul szerte a világon. Én például Rióban jártam, a Józsi Szudánba vitt meleget, egyedül Benedek nem vitt sehova semmit, mert ő nem tudott kiállni a kocsijával a jegesmedvék miatt. Ezt a sajnálatos hibánkat beismerjük, és szíves elnézést kérünk a Benedeket váró fokvárosiaktól, hogy náluk most egy kicsit hűvösebb van harminc foknál.

Továbbá felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy a Sándor-József-Benedek Hungary Zrt. egy nemzetközileg elismert cég, remek referenciákkal. Hosszú fennállásunk alatt nem sok panasz érkezett. Úgy gondoljuk, hogy vállalatunk – mind itthon, mind külföldön – magas színvonalon végzi a tevékenységét. Az eszkimók például egyáltalán nem reklamálnak, ha történetesen egy kis hó esik náluk márciusban.

Minden kedves ügyfelünknek ezúton kívánunk szép hetet, élvezzék a meleget, amit – a szerződésünknek megfelelően – hoztunk önöknek! (Szudánba.)

További gyümölcsöző együttműködés reményében:

Smelka Sándor, a Sándor-József-Benedek Hungary Zrt. magyarországi ügyvezetője

 


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS