A Pécsi Harmadik Színház májusi műsora • Hetedhéthatár

Színház

A Pécsi Harmadik Színház májusi műsora

Lassan az évad végére érünk, de májusban még sok nagyszerű előadást kínál kedves közönségének a Pécsi Harmadik Színház. Rendkívül izgalmasnak ígérkezik a veszprémi Pannon Várszínház nagyszabású vállalkozása, Dosztojevszkij: Bűn és bűnhődés című regényének színpadi adaptációja Szelle Dávid és Egyed Brigitta főszereplésével, Krámer György koreográfiájával, Vándorfi László rendezésében.

A teátrum korábbi bemutatói közül műsoron marad Görgey Gábor ma is aktuális klasszikusa, a Komámasszony, hol a stukker?, Örkény örök érvényű drámája, a Kulcskeresők, Émile Ajar kultikus francia regényének színpadi adaptációja, az Előttem az élet és a többszörösen díjnyertes produkció, az ír Martin McDonagh művéből született Piszkavas előadás is. A 60. előadásán túl lévő Bányavirág produkció – közkívánatra – egyetlen alkalommal újra látható lesz a hónap legvégén.

A legkisebbeknek Écsi Gyöngyi interaktív meseszínházi előadása, Az elveszett bárány ígér tartalmas szórakozást, valamint az Ametist Bábszínház vendégjátékaként a Mazsola és Tádé című zenés bábjáték.

 


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS