Everness Szilveszter 2018: Légy Jelen! • Hetedhéthatár

Emberi tényező

Everness Szilveszter 2018: Légy Jelen!

Alkohol-és drogmentes, önismereti, mozgás- és zenei programokkal tűzdelt Szilvesztert szervez az Everness. A természetbarát budapesti helyszínre, a vegán vacsorára és a workshopokra azokat a látogatókat várják, akik tudatos légkörben, közösségben szeretnék köszönteni az Új Évet.

Welcome Drink helyett, Welcome Dance, malachús helyett vegán ételek, petárda helyett belső átalakulás várja azokat, akik úgy döntenek, az év utolsó napját az első Everness Szilveszterrel búcsúztatják.

– Évek óta terveztük, hogy a tudatos életforma kedvelőit Szilveszter éjszakáján közösségbe hívjuk, hogy egy mély, de ugyanakkor nagyon vidám programmal segítsük az Óév elengedését, és együtt köszöntsük az Új Évet – mondja Klein Csaba, az Everness Fesztivál megálmodója, a közösség életre hívója. – A szilveszteri ünnepséggel emellett mi is új vitorlákat bontunk, szeretnénk a naptári év ívére felfűzve több rendezvénnyel is felhívni a figyelmet a testi-lelki egészségünk fontosságára, a közösségi élményszerzésre, lehetőségeket kínálni, utakat mutatni a fejlődéshez.

Ami a programot illeti, a workshopok fókuszában a 2018-as év átgondolása, értékelése, elengedése, valamint 2019 tiszta, pozitív fogadása áll. No meg természetesen a zene, a tánc, az ünneplés. Fellép és Évugró foglalkozást tart többek között Sőtér Saci NIA oktató, Kun Szilvia integrál szemléletű segítő pedig egy Évösszegző során segít feleleveníteni, rendszerezni az elmúlt év tapasztalásait. Kiss Balázs Kunó arról mesél majd, hogy hatalmas potenciál bújik a 2019-es évben, amelynek kiaknázásához azonban magasabb fokú tudatosságra lesz szükség. Palacskó András Elengedés workshopot tart, illetve ki lehet próbálni egy ősi, páros szúfi gyakorlatot, a szívtáncot is. A Samasara Boulevard és az Ecstatic Dance Budapest zenei produkciója mellett DJ La Fuente és Dj Flow gondoskodik majd az emelkedett hangulatról.

Az Everness nem kevesebbet ígér, mint hogy aki velük tart, igazán Jelen lesz az Új Év kezdetekor.

 

Időpont: 2018. 12. 31. 14:00
Helyszín: Budapest, Kopaszi-gát, Öbölház
Bővebb információ: www.everness.hu
Jegyvásárlás: https://everness.hu/fesztival-jegyek

 


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS