Hetedhéthatár | Változatok – T. Surányi Anna és Tari Eszter kiállítása

Kultúra, művészet

Változatok – T. Surányi Anna és Tari Eszter kiállítása

2018. január 10-én 17 órakor nyílik T. Surányi Anna és Tari Eszter Változatok című kiállítása Pécsett, a Művészetek és Irodalom Háza Martyn Ferenc Galériájában.

A „Változatok” anya és lánya – T. Surányi Anna keramikusművész, formatervező és Dr. Tari Eszter DLA festőművész, egyetemi oktató – közös tőről fakadó érzéseinek, gondolatainak, élményeinek közel álló, de mégis eltérő szemszögből, valamint más anyagból kivitelezett alkotásainak együttes kiállítása. A február 15-ig megtekinthető tárlatot Palotás József, Munkácsy-díjas szobrászművész nyitja meg.

A megnyitót követően 18 órakor T. Surányi Anna keramikusművész munkásságáról szóló, 30 év a Zsolnay gyárban című könyv bemutatójára kerül sor. A könyvet bemutatja dr. Kovács Orsolya művészettörténész.

 

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Hozzászólások

Egy hozzászólás van ehhez: “Változatok – T. Surányi Anna és Tari Eszter kiállítása”


 1. Kedves Ancsa és Eszter!
  Ezúton is gratulálok közös kiállításotokhoz.
  Nagyon örülök a sikereteknek, és hogy ismét közönség elé kerültek kerámia, porcelán és különleges, egyedi eozin tárgyaid, valamint Eszter különleges festményei.
  Melyek egyébként jelenleg sehol máshol nem láthatók, nem csodálhatók meg.
  Munkásságodról, alkotásaidról írt és megjelent könyvednek szintén örvendek, és ajánlom a Zsolnay-rajongók figyelmébe azzal, hogy ritka kiadványhoz, valódi kincshez jutnak a megvásárlásával.
  Muszáj leírnom, hogy szerintem a Zsolnay-gyár legegyedibb, legjobb tervező- és alkotó művésze tisztelhető személyedben. Tudják meg mások, a pécsiek is!
  Régi barátsággal volt osztály- és szakosztálytársad:
  Sz. Judit

  Hozzászóló: DSz Judit | 2019. február 4., 13:16

Szóljon hozzá!Archívum

Hirdetés