Az asztaltenisz világ Budapestre figyel áprilisban • Hetedhéthatár

Sport

Az asztaltenisz világ Budapestre figyel áprilisban

A kapitány magyar főtáblás meccset remél a Liebherr vb-n. Aranyosi Péter szerint kiugró eredménynek számítana a magyaroktól, ha valaki egyéniben főtáblára jutna, és ott egy vagy két kört menne az áprilisi asztalitenisz-világbajnokságon – tudatta Müller Béla sajtófőnök.

 

 

A férfiak szövetségi kapitánya a világbajnokság sajtócsapatának elmondta: a sportág az utóbbi 20 évben robbanásszerűen fejlődött, és olyan országok lettek pingpong nagyhatalmak, amelyekről korábban el sem lehetett volna képzelni, hogy ki tud nevelni világklasszisokat. – Bízom benne, hogy egyéniben lesz magyar a főtáblán, és ott láthatunk tőle (tőlük) jó játékot. Párosban, vegyes-párosban más a helyzet, ott remélhetőleg a 16-os mezőnnyel is kacérkodhatunk. Ne feledjük: nálunk csak egyszer lehet hibázni. Itt nincs vigaszág – mondta Aranyosi Péter.

A szakember kiemelte, hogy a nemzetközi szövetségnek több, mint 200 tagországa van és egyre népszerűbb a sportág, így akik áprilisban kilátogatnak a Hungexpora, azok igazi minőségi sportkavalkádot láthatnak majd. – Budapesten több, mint 100 ország legjobbjai indulnak, és minden bizonnyal kiélezett meccseket láthat a közönség – tette hozzá Aranyosi Péter. A Hungexpon megrendezendő világbajnokság április 21-től 28-ig tart. A héten bemutatták a világbajnokság hivatalos dalát. A Friends című művet Lotfi Begi és az Irie Maffia jegyzi – a klip itt tekinthető meg:

 


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS