Szarvas István | Utazásaimnál mindig velem van a Hungarycard kártyám

Napi aktuál

Utazásaimnál mindig velem van a Hungarycard kártyám

A HungaryCard 2019. évi kiadása, amely ismét újdonságokkal várja a belföldi turizmus kedvelőit. Az előző évekhez hasonlóan közel 800 elfogadóhelyen biztosít 10-100% mértékű kedvezményeket a két változatban (Basic és Plus) megjelenő Magyar Turizmus Kártya.

A méltán népszerű félárú vonat- és buszjegyek, budapesti és vidéki fürdőbelépők és az autópálya matrica mellett továbbra is ingyenes a belépés több tucat múzeumba és ingyenesen válthatunk napijegyet több vidéki nagyváros közlekedésére. Emellett számtalan lehetőség kínálkozik országszerte, hogy a család testileg-lelkileg feltöltődjön, közös élményekkel gazdagodjon, és mindeközben spóroljon is. A kártyához ingyenes Autóklub tagsági-jogosultság és számtalan megtakarítási tipp is tartozik bónuszként. A szolgáltatók által biztosított kedvezményekről bővebb információ a 200 oldalas katalógusban, a honlapon, a facebookon és az okostelefonos applikációban található. A kártya mindkét változatával akár egy hosszú hétvége alatt is megtakarítható a megvásárlására fordított összeg többszöröse.

Az új kártya kibocsátását, a szelvényfüzetek és az elektronikus kedvezmények összeállítását egész éves szervezői munka előzi meg. Ennek eredményeként idén is számos új partner csatlakozott, többek között a Vidám Színpad, a Térszínház, a Zalakarosi Fürdő, a Nemzeti Filharmonikusok , a Szász Endre Kastélymúzeum és a nagyvázsonyi Kinizsi Vár.

A kártya fejlesztői egész évben várják kedvezményadó partnerek csatlakozását. Az azonnali facebook és heti hírlevél megjelenés mellett nagyobb kedvezmény biztosítása esetén egy újabb elektronikus szelvény bármikor felkerülhet a honlapra, amely minden kártyatulajdonos számára azonnal, már év közben elérhetővé válik.

Az értékesítés technikájában is fejlődik, alakul a kártya. Egyre népszerűbb a dolgozók számára adott „csekély értékű ajándék”. Azoknál a cégeknél, ahol van SZÉP kártya, azért hasznos, mert 40-50%-kal növeli annak vásárlóértékét, ahol pedig nincs, ott azért, mert ár/érték arányban ennél jobbat nemigen találnak a kedvezményes adózású palettán. Természetesen a magánszemélyek is szorgalmasan vásárolják, itt a tendencia egyre inkább a webes értékesítés felé billen el.

A Hungary Card megvásárolható a Hotelinfo Irodában, a viszonteladó partnereknél és online a www.hungarycard.hu oldalon, ahol részletes ismertető található a kártyacsomagok tartalmáról is.

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Hozzászólások

Nincs hozzászólás ehhez: “Utazásaimnál mindig velem van a Hungarycard kártyám”Szóljon hozzá!Archívum

Hirdetés