Hetedhéthatár | A Pécsi Harmadik Színház májusi műsora

Színház

A Pécsi Harmadik Színház májusi műsora

A Pécsi Harmadik Színház felnőtt bérletének utolsó előadásaként a Bethlen Téri Színház és a Manna közösen létrehozott, Az utolsó tűzijáték című produkcióját láthatják a nézők májusban. Az előadást idén januárban mutatták be Budapesten a Kossuth-díjas Udvaros Dorottya és a fiatal színészgeneráció egyik legsokoldalúbb tehetsége, Földes Eszter főszereplésével, a marosvásárhelyi Csábi Anna rendezésében. A két középkorú kortárs író: a dán Jens Christian Grøndahl és az ausztrál Alex Broun műveiből született színpadi játék a szülő-gyermek viszonyt tárja elénk ezernyi árnyalatban. A kritikusok a 2019-es év kiemelkedő színházi eseményeként méltatják az előadást.

Továbbra is műsoron marad Görgey Gábor legismertebb darabja, a Komámasszony, hol a stukker?; a többszörösen díjnyertes Piszkavas-előadás, Émile Ajar: Előttem az élet című regényének színpadi adaptációja, s természetesen a teátrum legújabb bemutatója, Schwajda György: A szent család című komédiája is, a Kossuth-díjas Vári Éva főszereplésével.

FRISSÍTÉS (2019. május 8.): A Pécsi Harmadik Színház 2019. májusi műsorában változás lesz: Orlik István május 16-án 19 órára meghirdetett, FLÚGOS ZENETÖRTÉNET című stand-up comedy előadása technikai okok miatt ELMARAD. A megváltott jegyek a vásárlás helyén visszaválthatók.

 

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Hozzászólások

Nincs hozzászólás ehhez: “A Pécsi Harmadik Színház májusi műsora”Szóljon hozzá!Archívum

Hirdetés