Cirkuszok éjszakája - 2019. július 13. • Hetedhéthatár

Kultúra, művészet

Cirkuszok éjszakája – 2019. július 13.

A Cirkuszok éjszakája egy immár hét éves múltra visszatekintő – minden év júliusának második szombatjára eső -, a Fővárosi Nagycirkusz által kitalált program, amelyben a cirkuszok szerelmesei olyan több órás előadást láthatnak, amely lényegében a műsoron futó előadások más föllépőkkel kiegészített változata. Ebben az évben a Fővárosi Nagycirkusz „Repülő cirkusz” című műsorához olyan művészeket válogattak a szervezők, akik programjukkal harmonikusan illeszkednek az alap-előadás 1920-as éveket idéző hangulatához.

 

Sztárvendég:

Vastag Tamás énekes, színész, akit bensőséges kapcsolat köt a cirkuszművészethez: felesége – a Baross Imre Artistaképző tanára. A művész a Nagycirkusz tánckarával közösen lép fel a műsorban. A táncosok között akad vakmerően bátor kaszkadőr és artistának készülő hölgy is.

További fellépők:

számtalan – a közelmúltban végzett – fiatal, tehetséges pályakezdő mellett olyan magyar artistaművészek is dolgoznak majd a manézsban, akik az elmúlt néhány évben kerültek a világ élvonalába. Közéjük tartozik a felejthetetlen szépségű és  tehetségű Vellai Krisztina, aki szédítő irammal egy év alatt eljutott a magas szakmai színvonalat képviselő a Cirque de Soleil társulatához.

Egyéb, különleges program:

A cirkusz emeleti közönségforgalmi terében látható és a Fővárosi Nagycirkusz 130 éves múltját bemutató „Nincs mááásik!” című kiállításon Szonday Szandra 18:00 – és  20:00 órakor tartja az első kurátori tárlatvezetését.


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS