Sziget 2005 • Hetedhéthatár

Kultúra, művészet

Sziget 2005

Sokak örömére idén is megrendezésre került a Sziget Fesztivál. Aki kilátogatott, és belefúrta magát a programok forgatagába, biztos, hogy kellemes élményekkel gazdagodott. A rendezvény szervezői és a fellépő együttesek mind kitettek magukért, kielégítve a nagyérdemű elvárásait. A kiszolgáló személyzet becsülettel állta a sarat, miközben a látogatók tömege érkezett a nívósabbnál nívósabb koncertekre. Ezek közül megemlíteném az Illés zenekart, mely hosszú pályafutása után, a Sziget nulladik napján lépett fel utoljára, a rendezvényt választva a búcsú helyszínéül. Az ezt követő napokban fellépett jó néhány világklasszis a világzene képviselőitől (pl.:Besh o droM) kezdve a popzene nagyjain át (pl.: Nick Cave & the Bad Seeds), egészen a metál nagy harcosaiig (pl.: Korn, Sentenced). Persze nem maradtak élmény nélkül azok sem, akik nem a zenei programokat tartották előtérben, hisz minden nap színházi előadások és sok más kulturális előadás várta a „szigetelőket”.

Akik bevállalták, hogy egész héten maradnak a sziget „fogságában”, azoknak rendelkezésre állt az ingyenes kempingezési lehetőség, mely mellé az igényeket teljes mértékben kiszolgáló vizesblokkok tartoztak.

Szóval a Sziget idén is nagyot alakított, programokban gazdag egy hetet szerezve az odalátogatóknak. Köszi szépen, Sziget!


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS