Az NKM Energia Zrt. tájékoztatója • Hetedhéthatár

Napi aktuál

Az NKM Energia Zrt. tájékoztatója

Az NKM Energia Zrt. tájékoztatása szerint a szervezet személyes ügyfélszolgálati irodái további rendelkezésig zárva tartanak az új típusú koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából, az ügyfelek és a társaság kollégái egészségének, biztonságának megóvása érdekében.

Az ügyfeleket megkérik, hogy ezen időszakban válasszák a továbbra is teljes kapacitással működő online ügyfélszolgálatot, a mobilapplikációkat, a telefonos ügyfélszolgálatot, illetve e-mailben, írásban a társaság postacímére lehetséges eljuttatni a megkereséseket.

A www.nkmenergia.hu címen elérhető honlapon minden információ megtalálható, az online ügyfélszolgálat vagy a mobilapplikáció használatával időt és energiát lehet megtakarítani, az ügyek várakozás nélkül, a nap 24 órájában, akár hétvégén is otthonról intézhetők, a regisztráció néhány percet vesz csupán igénybe.

A számlák befizetéséhez sem szükséges kimozdulni otthonról, azok befizetéséhez online bankkártyás fizetés és átutalás áll rendelkezésre.

A társaság folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejleményeket, további intézkedést szükség esetén ennek ismeretében tesz.

Online elérhetőségek:
Földgáz Online Ügyfélszolgálat
Áram Online Ügyfélszolgálat

Mobilapplikációk letöltése:
Android
NKM Földgázapp
NKM Áramapp

iOS
NKM Földgázapp
NKM Áramapp


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS