Továbbra is támogassuk a rászorulókat a Zsolnay Örökségkezelővel! • Hetedhéthatár

Kultúra, művészet

Továbbra is támogassuk a rászorulókat a Zsolnay Örökségkezelővel!

Múlt héten véget ért az Esély – Országos fotótárlat és jótékonysági árverés online aukciója. A Zsolnay Örökségkezelő kiállítása november elején nyílt az m21 Galériában, és bár a tárlatot néhány nap múlva be kellett zárni a koronavírus miatt, de a jótékonysági aukciót megtartották az Élménylelő Ifjúsági Egyesület javára. Sőt, további lehetőségeket kínálnak, amivel bárki támogathatja az egyesületet.

Az online árverésen el nem kelt képeket további jótékonysági akció keretében mentorálásra és bérlésre bocsátják. A befolyt összeget a pécsi Élménylelő Ifjúsági Egyesület tehetséggondozó, fejlesztő és családsegítő programokra fordítja. A szervezet fókuszában az ifjúságsegítés és közösségépítés áll, hátrányos helyzetű fiatalokat támogatnak, mélyszegénységben élő gyerekeket mentorálnak. Olyan közösségi teret alkottak meg, ahol a szegénységben élő gyerekek és családjaik lehetőségekhez juthatnak, fejleszthetik készségeiket, és elfogadásra, megértésre, támogatásra, szeretetre találnak.

– Minden év végén igyekszünk összegyűjteni a következő évünk alap tevékenységeinek a fedezetét. Ha ez idén is sikerül, akkor nyugodtan tudunk nekivágni a 2021-es évnek, egész évben tudjuk szállítani a gyerekeket, és lovagolni is elvihetjük őket, ami az egyik legjobb fejlesztési lehetőség, és sok gyerekünk kifejezetten tehetséges benne – mondta el Tasnádi Zsófia, az egyesület vezetője.

A Zsolnay Örökségkezelő NKft. örömmel állt a nemes ügy mellé, hálás minden licitálónak, és további lehetőségek révén vállal továbbra is aktív szerepet a társadalmi felelősségvállalás területén.

Ilyen a kiállított fotók bérlése, ami ideális választás lehet azok számára, akik még csak játszanak a gondolattal, hogy egy műalkotás díszítse otthonuk falát. A katalógusban elérhető fotókat igény szerinti időtartamra lehet kibérelni.

Emellett a fotók jótékony mentorálására is lehetőség van. Ennek keretében a jelentkező nevét feltüntetik a kép kiállítási helyein és a tárlat katalógusában, mint jótékony mentor. A felajánlott összegtől függően bronz (5 000 forinttól 10 000 forintig), ezüst (11 000 forinttól 20 000 forintig) vagy arany (20 000 forint felett) fokozatú mentorrá válhat bárki, cégek és magánemberek egyaránt.

Jelentkezés és további részletek ide kattintva érhetők el.


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS