A Hetedhéthatár az Arcanum Digitális Tudománytárban • Hetedhéthatár

Asztaltársaság

A Hetedhéthatár az Arcanum Digitális Tudománytárban

A Hetedhéthatár 1997. decembere és 2010. májusa között nyomtatott formában jelent meg, összesen 250 lapszám kerülhetett az olvasók kezébe. 2010. májusa óta a nyomtatott formátum megjelenése szünetel, azóta kizárólag online érhető el.

Örömteli hírrel szolgálunk kedves Olvasóinknak: az Arcanum Digitális Tudománytárat üzemeltető céggel tavaly ősszel indult együttműködésnek köszönhetően lehetőség nyílt arra, hogy a nyomtatásban megjelent Hetedhéthatár Magazin összes lapszáma digitalizálást követően hozzáférhetővé váljon az Arcanum Digitális Tudománytárban. Az összesen 8004 oldal terjedelmű anyag feldolgozása 2020. október elején kezdődött el, a munkálatok idén januárban fejeződtek be, ekkor jelent meg a nagyközönség számára is az archívumunk.

Fontos esemény ez a Hetedhéthatár életében, hiszen digitalizált, kereshető formában és gyakorlatilag az egész világon bárhol elérhetővé váltak a Hetedhéthatár 1997 és 2010 között megjelent lapszámai, sok száz olyan írással, amelyek a honlapunkon nem találhatóak meg.

A böngészésre előfizetéssel az Arcanum honlapján nyílik lehetőség, valamint ingyenesen a könyvtárakban – a koronavírus veszélyhelyzet utáni újranyitást követően.

A Hetedhéthatár archívuma ezen a címen érhető el: https://adtplus.arcanum.hu/hu/collection/Hetedhethatar/


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS