Latin futball elegancia • Hetedhéthatár

Sport

Latin futball elegancia

A latin futball elegancia brazil szambával ötvözve felülmúlta a magyar csárdást.

Az első félidőben egyenrangú partnernek bizonyult a magyar liga válogatott a három aranylabdással és David Beckhammel felvonuló vörös ördögökkel (Milan) szemben.

A második félidő 63. percétől szemmel láthatóvá vált a nagy tudásbeli különbség. Az eredmény lehetett volna számunkra kedvezőtlenebb.

Fontosabb események:

A 8. percben Rajczi Péter góljával a Ligaválogatott szerez vezetést. A brazil csodacsatárnak a 22-es számú mezt viselő, 27. születésnapját ünneplő Kakának a 38. percben sikerül egyenlíteni. A 41. percben csereként bejön Tököli Attila, akinek később főszerep jut. A 42. percben Horváth András felső kapufája borzolja az olasz szurkolók idegeit, felzúg a taps és a „Hajrá magyarok”.

A 48. percben az ukrán Andrij Sevcsecsenko belövi első gólját. Ezt Tököli Attila az 56. percben kiegyenlíti. Utána a Milan uralta a pályát, és potyogtak a gólok. A 48. percben Sevcsenko, a 73. percben Clarence Seedorf volt eredményes, majd az utolsó Milan gól a 85. percben Tabare Viudez nevéhez fűződik. Milan Magyar Liga válogatott (5:2).

A brazil futballmágus, Ronaldinho ezen a napon hadilábon állott a szerencsével, három felső kapufát rúgott, egyet tizenegyesből. A 85. percben egy olasz szurkoló óriás berohant a pályára, majd négy biztonsági társaságában békésen és boldogan távozott.

A meccset frappánsan foglalta össze Carlo Ancelotti a Milan vezetőedzője a sajtótájékoztatón: kiszolgáltuk a közönséget.

Köszönet illeti Gelei Kornél sajtófőnököt, aki biztosította, hogy lapunk a sajtópáholyból követhette az a mérkőzést.


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS