Az ízek kiegészítője a látvány • Hetedhéthatár

Kultúra, művészet

Az ízek kiegészítője a látvány

Harmadik alkalommal, idén is kreatív asztalterítési versenyt hirdetett a Magyarországi Dekoratőrök és Kirakatrendezők Szövetsége és a KIKA Lakberendezési Kft. a korábbi évek versenyeinek sikereitől biztatva.

A versenyasztal témája lehet bármelyik ünnep a téli ünnepkörtől egész évre vonatkozóan, legyen az családi-, baráti összejövetel, céges-, vagy állami rendezvény, fogadás. Minden egyéni- vagy csapatversenyző azonos étkészletet kap, a versenyasztal megterítéséhez szükséges kiegészítőket az áruház árukészlete biztosítja. A versenyzők saját készítésű dekorációs elemeket is felhasználhatnak. Négy- vagy hatszemélyes asztalokra kell a versenyzőknek számítani.

 

 

A szervezők a november 21-i határidőig a terv rövid leírását és a versenyasztal fantázianevét kérik be a pályázóktól; a versenyre 13 jelentkezést fogadnak el, érkezési sorrendben. A nevezésről a versenyzők visszaigazolást kapnak, amivel a november 23-i konzultáción versenyzői minőségben vehetnek részt.

A terítések november 30-án és december 1-jén fognak elkészülni Budapesten, a Lehel út 51. szám alatt található KIKA Nagyáruházban. Az eredményhirdetést december 1-jén 17.00 órakor tartják ugyanitt. A szebbnél szebb asztalokat december 17-ig tekintheti meg a nagyközönség.

Részletes információk a versenyről ide kattintva érhetők el.


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS