Zárva tartanak az e.on ügyfélszolgálati irodái • Hetedhéthatár

Napi aktuál

Zárva tartanak az e.on ügyfélszolgálati irodái

Az e.on annak érdekében, hogy megóvja munkatársai, ügyfelei, partnerei és hozzátartozóik egészségét, ügyfélszolgálati irodáit március 16-tól visszavonásig zárva tartja.

Kérésük, hogy az ügyfelek ügyeiket az Online ügyfélszolgálaton intézzék. Az e.on online ügyfélszolgálatán az alábbi ügyek teljes körűen intézhetők: mérőállás diktálás, számla és egyenleg megtekintés, számla befizetés, e-számlára váltás, értesítés tervezett üzemszünetekről.

Mobil applikáción is lehetséges az ügyintézés, az applikációt E.ON Ügyfélszolgálat néven lehet letölteni a Google Play áruházból vagy az App Store-ból.

Az online ügyfélszolgálaton keresztül érdemes e-számlára váltani, így kényelmesen intézhetők a számlaügyek otthonról.

Minden más ügyben kérik, hogy a telefonos ügyfélszolgálatot keressék. Az átmeneti időszakban megnövekedett várakozási idővel lehet számolni, ezért a telefonos ügyfélszolgálat igénybevételét csak indokolt esetben javasolják.

Már korábban döntés született arról, hogy a lakossági ügyfeleknél azonnali hatállyal felfüggesztik a tartozás miatti kikapcsolásokat. Ezzel az önként vállalt kikapcsolási moratóriummal kíván az e.on hozzájárulni ahhoz, hogy a veszélyhelyzet időszakában minden ügyfele számára biztosított legyen a villamosenergia-ellátás.

 

Print Friendly, PDF & Email

HozzászólásokArchívum

Hozzászólások

DISQUS