Impresszum • Hetedhéthatár
Impresszum

Hetedhéthatár
Közérdekű magazin

Alapító-szerkesztő: L. Csépányi Katalin

Főszerkesztő: Komlós Attila
E-mail: komlosattila@hetedhethatar.hu

Kiadó neve: L. Csépányi Katalin

A kiadó címe: 7761 Kozármisleny, Mikszáth Kálmán u. 24.
Telefon/fax: +36-72/370-264. Mobil: +36-30/575-3997

Kiadásért felelős személy: L. Csépányi Katalin

Szerkesztésért felelős személy: Komlós Attila

Internet elérhetőség: www.hetedhethatar.hu
E-mail: hethatar@hetedhethatar.hu

Az internetes újság tartalmát tekintve a kultúra, a művelődés széles palettáját kínálja, de nem hiányozhat belőle a szórakozás, a kulturált kikapcsolódás sem. Állandó témái közül kiemelkednek egyrészt a szépirodalmi alkotások: novellák, versek, másrészt az ismeretterjesztő írások a kultúra, a kortárs művészet, a tudomány területéről, aktuális eseményekről. Galéria rovatunkban elsősorban kiállításokon szereplő fotó- és képzőművészeti alkotások reprodukciói láthatók, de alkalmanként válogatunk kortárs művészek saját anyagaiból is. Folyamatosan naprakész Programajánló rovatunk kulturális események beharangozóját és az aktuálisan megtekinthető kiállításokat tartalmazza, elsősorban Pécsre koncentrálva, de teret adva a jelentősebb budapesti, valamint vidéki eseményeknek is.

A szerteágazó témákkal összhangban a szerzők köre igen nagy, mind életkorukat, mind szakterületüket tekintve. Így megtalálható közöttük pedagógus, történész, fizikus, jogtudós, építész, festőművész, marketingszakember és középiskolai tanuló vagy egyetemista egyaránt.

A lap 1997. decembere és 2010. májusa között nyomtatott formában jelent meg (ISSN 1418-1096.), összesen 250 lapszám kerülhetett az olvasók kezébe. 2010. májusa óta a nyomtatott formátum megjelenése szünetel, azóta kizárólag online érhető el.

2010. november 14. óta megújult formában látható a Hetedhéthatár honlapja. A korábbi, statikus felépítésű oldalakat portál rendszer váltotta fel. Így számos új lehetőséget kínálunk Önöknek! Felkínáljuk a lehetőséget arra, hogy a megjelent alkotásokhoz (írásokhoz, fotókhoz, képzőművészeti alkotásokhoz), valamint hírekhez Önök hozzászóljanak, kiegészítve saját gondolatokkal, ismeretekkel a megjelenteket. Szerkesszünk együtt!

A beérkező hozzászólások moderálást követően kerülnek publikálásra. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség véleményét, azokért a szerkesztőség semmiféle felelősséget nem vállal. A szerkesztőség az offenzív, a cikkhez nem kapcsolódó „OFF”, valamint a kéretlen hirdetéseket tartalmazó hozzászólásokat törli.Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS