Lilu (Kovalcsik Ildikó) fodrászszalont nyitott • Hetedhéthatár

Napi aktuál

Lilu (Kovalcsik Ildikó) fodrászszalont nyitott

A közelmúltban az RTL Klub népszerű műsorvezetője fodrászszalont nyitott Budapesten a Régiposta utcában. A zsúfolásig megtelt fodrászületben a média képviselői mellett megjelentek Keresztes Ildikó, Csonka András, Mádai Vivien. A megnyitón Lilu elmondta, hogy régi gyermekkori álma valósult meg, hogy barátjával a Való Világ sztárfodrászával, Nagy Sanyival létrehozták a szalont. Nagy Sanyi továbbra is megtartja azt a szokását, hogy minden szerepléséhez új hajkölteményt varázsol fejére. A megnyitót követően Lilu válaszolt lapunk kérdéseire.

Kedves Lilu! Zavarban vagyok, mert egy profi interjúkészítővel beszélgetek, aki esténként a celebeket bombázza kérdésekkel.

Kovalcsik Ildikó és Szarvas István

Én nem interjút készítek, hanem beszélgetek.

Számomra ez a beszélgetés interjú. Látszik, hogy nagyon felkészül, ezért tud jó kérdéseket feltenni. Milyen formában történik?

Ez igaz,minden adás előtt átnézem, hogy mi történt a Villában, de sokszor rögtönöznöm kell.

Vannak kedvencei a VV5-ben?

Vannak, de ezt nem árulom el Önnek.

Akkor árulja el, kikkel szimpatizált a VV4-ben?

Szandikát, Anikót, Gigit és Bécit kedveltem leginkább.

Mikor Anikóval és Gigivel interjút készítettem mondtam, hogy jó műsorvezetők lesznek, egyetért véleményemmel?

Teljes mértékben.

Ebbe a gyönyörű fodrászszalonba csak celebek fognak járni? Kiket várnak?

Szó sincs róla, mindenkit, aki különleges frizurát szeretne barátomtól és társamtól, Nagy Sanyi hajszobrásztól és fodrásztársaitól.

Önnel is fognak találkozni a vendégek?

Természetesen, szeretnék sok időt itt tölteni.


Kovalcsik Ildikó

Először az egykori Z+ (ma VIVA) televízió műsorvezetője volt (1999-től), majd az RTL Klub Való Világ című valóságshow-ját a 3. szezontól vezeti. Többek között a Rettegés foka vezetése mellett a Danubius Rádió reggeli műsorában is szerepelt. Évente látható Az Ország Tesztje és a Dominó-nap háziasszonyaként. 2006-tól az RTL Klub Reggeli című műsorát vezeti. Édesanyja, Kovalcsik Péterné, Bátori Krisztina hegymászó, aki járt a Déli és az Északi-sarkon is. Lilu első férje Varga Zsolt válogatott vízilabdázó volt. Második férjével, Árva Lászlóval a Rettegés foka című műsor forgatásán ismerkedett meg, ahol a férfi operatőrként dolgozott. Fiuk Dávid, 2009 augusztusában született.


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS