Szarvas István | A Világ nephrológia-fővárosa lesz augusztus végén Budapest

Emberi tényező

A Világ nephrológia-fővárosa lesz augusztus végén Budapest

Augusztus 26-31. között a SE Transzplantációs Klinika tantermében rendezik a világhírű Budapest Nephrology School (BNS) 21. összejövetelét, melyre minden érdeklődő kollégát szeretettel várnak.

Nephrology

Miért érdemes/kell a 21. BNS-re eljönni? Világhírű előadók lesznek jelen: a 21. BNS alkalmával előadó lesz többek között Andrzej Wiecek, az ERA-EDTA jelenlegi elnöke, Francesco Locatelli, az ERA-EDTA korábbi elnöke, Giuseppe Remuzzi, az ISN elnöke, és Eberhard Ritz, az ISN korábbi elnöke.

Nephrology2A legújabb elméleti és klinikai megfigyelésekről kapnak részletes összefoglalót a szakemberek Szó lesz például a diabeteszes vesebetegség genetikájáról, a NaCl immunrendszert befolyásoló hatásáról, az otthoni dialízis hazai bevezetésének feltételeiről, illetve kanadai tapasztalatairól, a veseműködés napszaki ritmusáról, a katasztrófa nephrológiáról, a hypertonia betegség pathomechanizmusának új elméleteiről, az aldoszteron tanulmányok eredményeiről.

A világ vezető szakemberei házhoz jönnek, azaz egy hét van arra, hogy ki-ki szakmai problémáit, gondjait megbeszélje, kapcsolatot teremtsen olyanokkal, akiket kongresszusokon csak messziről lát (Ritz, Remuzzi, Locatelli, Chan, Goral, Helderman, Bleyer, De Broe, Schulman pofesszorok).

A különleges szakmai továbbképzésen túl érdekes és vonzó egyéb programok is lesznek, például megrendezik a Fiatal Nephrológusok Első Rubik Kocka Versenyét, Országos Vese-Bor Versenyt. Szerepel a programban egyórás hajóút a Dunán, Budapesti városnézés, benne a az Országházzal, a Szent István bazilikában orgonahangverseny.

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Hozzászólások

Nincs hozzászólás ehhez: “A Világ nephrológia-fővárosa lesz augusztus végén Budapest”Szóljon hozzá!Archívum

Hirdetés