Szarvas István | Tizennegyedik évadához érkezett a Zenés Állatkerti Esték koncertsorozat

Kultúra, művészet

Tizennegyedik évadához érkezett a Zenés Állatkerti Esték koncertsorozat

Minden héten egy, összesen hét koncertre kerül majd sor 2015. július 8-tól augusztus 21-ig a Budapesti Állatkertben. A fellépők között lesz Boban és Marko Marković, a Budapest Klezmer Band, a Budapest Bár, Lajkó Félix, a Hot Jazz Band és Barátai, Orosz Zoltán harmonikaművész és Barátai, valamint a MÁV Szimfonikus Zenekar tudtuk meg  a Fővárosi Állatkert sajtófőnökétől Hanga Zoltántól.

A programbemutató sajtótájékoztatón az egyes koncertekről Jávori Ferenc „Fegya” (Budapest Klezmer Band), Farkas Róbert (Budapest Bár), Galbács István (Hot Jazz Band és Barátai), Orosz Zoltán, illetve Horváth László (Boban és Marko Marković és Lajkó Félix menedzsere) és Lendvai György (a MÁV Szimfonikus Zenekar ügyvezető igazgatója) árult el részleteket. Ezután a Budapest Bár három művésze, Behumi Dóri, Farkas Róbert és Ökrös Károly Fényes Szabolcs slágerét, a Szerdán tavasz lesz című dalt is előadták ízelítőképpen.

Az állatkerti zenei hagyományok felelevenítése az 1990-es évek közepén kezdődött meg a Budapesti Fesztiválzenekar koncertjével. 2002 óta pedig minden nyáron megrendezik a Zenés Állatkerti Esték koncertsorozatot.

 

Információ a koncertsorozatról ide kattintva érhető el.

 

Allatkert

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Hozzászólások

Nincs hozzászólás ehhez: “Tizennegyedik évadához érkezett a Zenés Állatkerti Esték koncertsorozat”Szóljon hozzá!Archívum

Hirdetés