Hetedhéthatár | Fishing on Orfű 2016 – decemberben indul a jegyértékesítés

Kultúra, művészet

Fishing on Orfű 2016 – decemberben indul a jegyértékesítés

A világ legbarátságosabb orfűi fesztiválja, a Fishing on Orfű 2016-ban június 22-25. között kerül megrendezésre. Lesz Kispál és a Borz utoljára és valószínűleg – az utóbbi évekhez hasonlóan – elővételben teltház.

December 1-én indul a jegyértékesítés a jövő évi Fishingre, amely 2016 június 22-25. között kerül megrendezésre.
A jegyárak a következők lesznek:
•    Szerdai napijegy a Kispál-napra: 7 990 Ft
•    4 napos bérlet (early bird, 1 000 db): 14 990 Ft
•    4 napos bérlet: 17 990 Ft
•    3 napos bérlet: 15 990 Ft
•    Sátorjegy: 2 000 Ft
A csütörtöki, pénteki és szombati napijegyek értékesítése kora tavasszal, a részletes zenei program közzétételekor kezdődik.

FishingJövőre valami véget ér: 2016-ban a Fishingen lesz Kispál és a Borz utoljára. A legendás zenekar visszatérés-trilógiájának utólsó darabjával jövőre végleg lezárul a Kispál-sztori. A búcsúzó etapban az utolsó sorlemezek (Velőrózsák, Turisták bárhol, Én, szeretlek, téged), valamint nagylemezen meg nem jelent koncertslágerek kerülnek majd terítékre. A zenekar – az előző évekhez hasonlóan – külföldön melegít majd a Fishinges koncertre. Tehát 2016-ban is elcsíphetjük a Kispált pár nyugat-európai klubban, valamint a Felvidéken is. A visszatéréshez kapcsolódóan a zenekar idén is kedveskedik díszdobozos kiadvánnyal: az életmű középső szakaszához tartozó sorlemezek mellé természetesen odakerült az idei Fishinges koncert filmje is. A kiadványról minden részlet itt: https://www.facebook.com/kispalesaborz/

Jó hír a filmek szerelmeseinek, hogy jövőre mozihelyszínnel bővül a fesztivál. A rendezvény hangulatába tökéletesen passzoló helyszínen leginkább zenei témájú filmeket vetítenének, valamint az utóbbi évek kiváló magyar felhozatalából is szemezgetnének a szervezők. A Fishing on Orfű egyébként koncertjeinek nagy részét több kamerával rögzíti, 2015-ben már az összes előadást felvette, így már több mint 300 koncertfilm található archívumában, amelyből szintén láthatunk jópárat az új helyszínen.

Csak úgy, mint az elmúlt két évben, a Fishing jó eséllyel idén is már elővételben teltházas lesz, tehát érdemes időben jegyet / sátorjegyet venni, valamint szállást intézni Orfűn vagy Pécsett.

 

Fishing2

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Hozzászólások

Nincs hozzászólás ehhez: “Fishing on Orfű 2016 – decemberben indul a jegyértékesítés”Szóljon hozzá!Archívum

Hirdetés