Hetedhéthatár | Sosem voltak ilyen kapósak a Fishing-bérletek

Kultúra, művészet

Sosem voltak ilyen kapósak a Fishing-bérletek

Technikai zűrök ellenére is 1 óra alatt elfogyott az első 1000 db kedvezményes 4 napos Fishing-bérlet, egy napra rá pedig már a maradék 4 napos bérletek is elkeltek. Kispál-napijegyek és 3 napos bérletek még kaphatók.

Nem bírt a jegyértékesítő azzal a több ezer látogatóval, akik december 1-én délben rohamozták meg a jegyirodákat, valamint az online vásárlási felületeket. A Fishing on Orfű fesztivál early-bird bérleteire hajtók közül sokan panaszkodtak a rendszer lassúságára, lefagyásaira. A technikai problémák ellenére 1 óra alatt elkelt az összes kedvezményes bérlet, a fesztivál pedig elnézést kért: „Semmiképp sem volt célunk, hogy ez az esemény rossz szájízt vagy hosszas elégedetlenkedést okozzon bárkinek.” – olvasható a Fishing Facebook oldalán.

„Sejtettük, hogy a tavalyinál is nagyobb érdeklődés övezi majd az elővételes jegyeket, de az a dömping, ami december 1-jén délben indult, mind a jegyértékesítő hálózatunkat, mind minket meglepett. A technikai dolgokon túl tanulság, hogy a mi méreteinknél nem feltétlen előnyös az early-bird rendszer, hiszen 1000 elégedett mellé több ezer elégedetlen ember is felsorakozott, akinek nem sikerült az olcsóbb jegy beszerzése.” – mondta el a Egyedi Péter, a fesztivál szóvivője.

A különböző jegytípusokból így áll össze a fesztivál napi 6500 fős kapacitása

A különböző jegytípusokból így áll össze a fesztivál napi 6500 fős kapacitása

A jegyértékesítés második napjára már az összes 4 napos bérlet elkelt, viszont van még a Kispál-búcsú napjára szóló szerdai napijegyből, valamint a 3 napos bérletekből is – adták hírül a szervezők.

A csütörtöki, pénteki és szombati napijegyek értékesítése a részletes zenei program kihirdetésével egyidőben, jövő év elején kezdődik meg.

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Hozzászólások

Nincs hozzászólás ehhez: “Sosem voltak ilyen kapósak a Fishing-bérletek”Szóljon hozzá!Archívum

Hirdetés