Hungary Card: a munkáltatók akár Újévre is adhatnak • Hetedhéthatár

Napi aktuál

Hungary Card: a munkáltatók akár Újévre is adhatnak

A napokban jelent meg a 2016-os Hungary Card, a kártya birtokosai számtalan turisztikai szolgáltatást vehetnek igénybe kedvezményes áron. A munkáltatók „Csekély Értékű Ajándék” címén is adhatnak a dolgozóiknak a kártyából egyet-egyet. A költségek havi szintre lebontva még adóval együtt sem érik el az 1.500 forintot, ennyit pedig minden bizonnyal megér egy dolgozó – hangsúlyozta Gál Gábor, a kártyát kibocsájtó Hotelinfo Kft. igazgatója a Magyar Újságíró Szövetségben tartott sajtótájékoztatón 2015 decemberében.

HC2016A kártyában több mint 1000 partner 14 hónapon keresztül nyújt akár 50%-os kedvezményt a kártya tulajdonosa és a vele együtt kikapcsolódást keresők számára. Félárú fürdőbelépő, vasútjegy, autópálya matrica, állatkerti belépő, múzeum, vagy színház? Mindenfajta turisztikai attrakció megtalálható a kártyához adott 200 oldalas katalógusban, a www.hungarycard.hu weboldalon és az okostelefonos applikácót böngészve is.

A Hungary Card háromféle egymásra épülő csomagban – Basic, Standard és Plus – változatban kapható. A  nagyobb értékű kártyák minden esetben tartalmazzák a kisebb csomagok összes kedvezményeit is. A kedvezmények három csoportba sorolhatók. A kártya érvényességi idején belül korlátlan igénybe vehetők a felmutatós kedvezmények.

A korlátozott számmal felhasználható  kedvezmények egyik részébe azok tartoznak, amelyek a Plusz kártyához továbbá vannak, amelyek a Plusz kártyához tartozó papír szelvényfüzet segítségével vehetők igénybe. A másik csoportban az un e szelvények ( elektronikus szelvények) vannak, amelyek érvényesítése a  www.hungarycard.hu honlapján történik, a felhasználás előtt.

A 2016 évi kártyák árai: Plus 12000 Ft, Standard 8000 Ft és Basic 5000 Ft.

Lapunk kérdésére, hogy 70 éven felülieknek kiadandó senior kártyán gondolkodnak-e, Gál Gábor igazgató nemmel felelt.


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS