Bellator Gála lesz április 14-én Budapesten • Hetedhéthatár

Sport

Bellator Gála lesz április 14-én Budapesten

Laszák Zoltán K-1 Világbajnok

Az amerikai Bellator-rendezvénysorozat Firenze, Torino, Belfast és London után április közepén a budapesti Papp László Sportarénába látogat. A világszínvonalú küzdősport gála itthon is rendkívüli nézettséggel büszkélkedik az RTL Spike tévécsatorna jóvoltából. A budapesti Bellator Gálát az RTL Spike tévécsatorna közvetíti majd.

A rendezvényen MMA- és kickbox-mérkőzések kerülnek megrendezésre, főmérkőzésén K–1 szabályrendszerben Laszák Zoltán védheti meg tavaly szeptemberben elnyert világbajnoki címét egy visszavágó keretében a francia Karim Ghajji ellen. Laszák az őszi TEK-gálán parádés meccsen verte pontozással az akkori címvédő franciát, aki rögtön visszavágót kért. Zoltán természetesen áll a kihívás elé, kész megmutatni, hogy győzelme nem csak a szerencsén múlott.

A vegyes-harc szerelmesei sem maradnak látnivaló nélkül: Borics Ádám, a sokra hivatott legnépszerűbb hazai fighter is megmutatja magát Anthony Pretty Boy Taylor amerikai MMA-harcos ellen mérheti le felkészültségét. Szorítóba lép az egyik legmagasabban jegyzett magyar kick-box-fighter. A csupa-szív Görbics Gábor stílusa mindig tűzbe hozza a közönséget, biztosak vagyunk benne, ez áprilisban sem lesz másként. A kőkemény Győrfi Csaba is lehetőséget kap a Papp László Sportarénában, akinek finoman szólva sem lesz könnyű dolga, riválisa amerikai Raymond Daniels, az évszázad KO-jának birtokosa.

Mentés


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS