Hetedhéthatár | Everness Kikelet – Önismereti élményprogramokkal telik meg a Római part

Emberi tényező

Everness Kikelet – Önismereti élményprogramokkal telik meg a Római part

Idén május 4-én újra tudatos közösségi programoktól zsong majd a Római-part. Az Everness Kikeleten előadások, koncertek, táncprogramok és workshopok várják az érdeklődő közönséget.

Igazi tavaszköszöntő eseményen vehet részt, aki ellátogat a Kikeletre. A rendezvény Európa legnagyobb önismereti fesztiváljának hangoló eseménye, melyre a szervezők idén is megtartották az egyedi atmoszférájú Duna parti helyszínt.

– Megszerettük tavaly ezt a minifesztivált és úgy vettük észre, a közönségünk is örült, hogy ezúttal egy budapesti helyszínen találkozhatunk – mondja Klein Csaba, az Everness fesztiváligazgatója. – Idén csavartunk egyet a tematikán is, mivel sok éve kapjuk a kérdéseket a csapattal, az előadók kiválasztásával kapcsolatban. Úgy gondoltuk, jó móka lenne, ha ezúttal mi szervezők is tartanánk programokat, tekintve hogy mindegyikőnk sokféle úton közelít az önismerethez, számtalan oktató, kezelő, gyógyító, tréner van a közösségünkben.

A Kikeletnek idén is a Dunakavics Bowling Klub Óbuda ad helyszínt, ahova a látogatók tömegközlekedéssel, BKV hajóval vagy akár kerékpárral is könnyűszerrel eljuthatnak. A program több térben, egy időben zajlik majd. A galériaszinten többek között Gianga jóga, NIA, intimitás workshop és anyaméh tisztító szertartás a program, míg a kertben vegán ételeket lehet kóstolni a Tantra Mantra jóvoltából, de a vállalkozóbb szelleműek kipróbálhatják a Flystick és az akrojógát is. Lénárt Gitta előadást tart majd az élő étel fogalmáról, Kereszty Andrással pedig arról lehet közösen gondolkozni, hogy hová is tűnik idővel a szerelem. Gilányi Attila a tudatos cselekvés művészete irányába kalauzol. A kézműves térben egész nap pránanadi, access bars kezelések, kézműves workshopok és HallgatLak beszélgetések várják a fejlődni vágyókat. Este a FlyingSpirit és az EarthJam muzsikál a kertben, majd Dj Narny és DJ Flow gondoskodik a felejthetetlen hangulatról.

A rendezvény ideje: 2019. május 4., 10:00.
A rendezvény helye: Dunakavics Bowling Klub Óbuda, 1031 Budapest, Nánási út 67.
Bővebb információ: https://www.kikelet-everness.hu

 

Print Friendly, PDF & Email

Hozzászólások

Nincs hozzászólás ehhez: “Everness Kikelet – Önismereti élményprogramokkal telik meg a Római part”Szóljon hozzá!Archívum

Hirdetés