A PEAC-Pécs veretlenül nyerte a Göcsej-kupát • Hetedhéthatár

Sport

A PEAC-Pécs veretlenül nyerte a Göcsej-kupát

Veretlenül zárta a Zalaegerszegen megrendezett Göcsej Kupát a PEAC-Pécs, ezzel megszerezte a klub történetének első kupagyőzelmét. Fárasztó, nagyon sűrű programú, ám hasznos felkészülési tornán van túl a PEAC-Pécs csapata.

A tornagyőztes csapat

A 44. Göcsej Kupa nemzetközi kosárlabda találkozó első napján, pénteken, EuroLigára készülő horvát ellenfelét, a Novi Zagrebet győzte le a PEAC-Pécs. A második félidőben 8 pontos hátrányt fordítottak meg és végül 65-58-ra nyertek a pécsiek. Szombaton – amikor a csapat tagjai napközben visszautaztak Pécsre, Fűzy Ákos búcsúztatójára – a késő esti órákban lépett pályára a PEAC-Pécs, és 76-46 arányú, lehengerlő győzelmet aratott a házigazda ZTE csapata ellen. A torna harmadik napján, vasárnap délelőtt a Szekszárddal mérkőzött meg a pécsi gárda, amely 99-75-re diadalmaskodott a tolnaiak fölött, így veretlenül zárta a Göcsej Kupát és ezzel megszerezte a klub történetének első kupagyőzelmét.

A PEAC-Pécs legközelebb szeptember 25-én, szerdán lép pályára a PINKK Pécsi 424 ellen a Fűzy Ákos emlékére rendezett tornán, szombaton pedig már a bajnokságot kezdi a csapat.

A bajnokságra érdemes előre lefoglalni a helyeket a PEAC-Pécs otthonában, a Lauber Dezső Sportcsarnokban, annál is inkább, mert az éves bérletekhez most igen jelentős kedvezményekkel lehet hozzájutni. A bajnokság (Közép-európai Liga) szeptember 28-i első pécsi mérkőzésén a Pécs ellenfele a Somorja lesz, ezt a mérkőzést ingyenesen tekintheti meg mindenki.

(Forrás: www.peacpecs.hu)


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS