A Pécsi Harmadik Színház januári műsora • Hetedhéthatár

Színház

A Pécsi Harmadik Színház januári műsora

A Pécsi Harmadik Színházban az új esztendő a legújabb produkció bérletes előadásaival kezdődik – Sarkadi Imre: Oszlopos Simeon című drámáját Vincze János rendezésében, Ottlik Ádámmal a főszerepben játsszák.

Emellett továbbra is műsoron marad a többszörösen díjnyertes Piszkavas-előadás, Émile Ajar: Előttem az élet című regényének színpadi adaptációja, valamint Schwajda György: A szent család című, 2018 végén bemutatott komédiája is, a Kossuth-díjas Vári Éva főszereplésével. A közönség kitüntető figyelmének köszönhetően újabb jubileumot ünnepelhet a teátrum: 75. előadásához érkezik Székely Csaba fekete komédiája, a Bányavirág, amely a kritikusok egybehangzó véleménye szerint a darab eddigi legszenvedélyesebb színpadi feldolgozása, s Vincze János rendezésében a főszerepet játszó László Csabának Vajda Iván megformálása hozta meg az országos ismertséget.

A zenés vígjátékok kedvelőinek a Horváth Krisztián – Moravetz Levente szerzőpáros Örömlányok végnapjai című alkotása ígér kellemes perceket.

 

 

 


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS