Pécs hetedszer csap a húrokba! • Hetedhéthatár

Kultúra, művészet

Pécs hetedszer csap a húrokba!

2022. január első hétvégéjén újra megrendezik a Made in Pécs fesztivált, a pécsi zenekarok fesztiválját. A hetedik alkalommal lebonyolításra kerülő fesztivál célja, hogy műfajtól függetlenül, professzionális körülmények között bemutatkozási lehetőséget biztosítson Pécs összes zenekarának. A hagyományoknak megfelelően idén is egy határon túli és egy határon inneni város lesz a díszvendég, ezúttal Újvidék és Debrecen együttesei érkeznek a Made in Pécs Fesztiválra.

A koncertek 2022. január 8-án a város 7 klubjában (Made in Pécs Café, Nappali, Szabadkikötő, Ti-ti-tá, Trafik, Pécsi Est, Sárkány Barlang) zajlanak párhuzamosan délelőtt 10 órától, a zenekarok 20 perces műsorral állnak a közönség elé. A koncerteknek helyt adó klubok a belvárosban találhatók, közel egymáshoz, így a közönség kényelmesen át tud érni az egyik helyszínről a másikra két koncert között.

 

A koncertek helyszínenként

 

OFF programként 15.00 órakor az Apolló moziban kerül sor Németh Róbert: Nem vagyok itt és Szarka Károly: Az én hibám című könyveinek bemutatójára.

A hatályos COVID-szabályozás értelmében zenés, táncos rendezvény kizárólag koronavírus ellen védett személy, illetve a felügyelete alatt álló 18. életévét be nem töltött személy által látogatható. Ez természetesen a fesztiválra is vonatkozik. Az első helyszínre történő belépés előtt a védettség meglétét szigorúan ellenőrzik, ennek két módja lehetséges: érvényes védettségi igazolvány + személyazonosságot igazoló okmány felmutatásával vagy EESZT telefonos alkalmazás + személyazonosságot igazoló okmány felmutatásával. A fesztiválozók a védettség igazolását követően kapnak egy karszalagot, amivel utána már egész nap, mind a 7 helyszínen gyorsan zajlik a ki- és bejutás. Amennyiben a védettség igazolása nem történik meg, a szervezők kötelesek megtagadni a belépést. Negatív Covid-teszttel, oltási kiskönyvvel, vagy egyéb módon nem lehetséges a védettség igazolása.

A fesztivál facebook oldala itt található meg.

Online lapozgatható műsorfüzet

 


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS