Budapesti előadásokkal kezdi a színházi évadot az Osonó • Hetedhéthatár

Színház

Budapesti előadásokkal kezdi a színházi évadot az Osonó

Szeptember 26-án 19 órakor Budapesten a Gólya Közösségi Házban tekinthetik meg az érdeklődők a Nem vagyok, csak mások látnak című, József Attila szövegeiből készült előadást.

A Mucha Oszkár által előadott és Fazakas Misi rendezésében készült előadásban elhangzó szövegek nem csak lírai alkotások, hanem a jelen időben, ürügyként újjászülető gondolatok, hogy a nézőkkel közösen megszülethessen egy személyes találkozás József Attilával. Az előadás egyik célja, hogy közösen fedezzük fel újra a költő verseit, a szövegeiből áramló érzésvilágot, gondolatait, amelyek lehetőséget kínálnak az önmagunkkal való találkozásra. Az 55 perces előadásban a József Attila versei mellett elhangzanak részletek az általa írt önéletrajzból illetve a Szabad ötletek jegyzékéből is, utána pedig egy interaktív közönségtalálkozóra kerül sor.

A szeptember 26-án 19 órakor kezdődő előadásra a helyek korlátozott száma miatt regisztráció szükséges a szervezes@osono.ro e-mail címen.

Egy pár nézői visszajelzés az eddigi előadások kapcsán:

„Én kimondottan nem szerettem ezeket a József Attila verseket, de az előadásotokkal közelebb kerültek hozzám ezek a szövegek.”
„Nagyon személyesnek éreztem az előadást. Annyira jó volt, hogy körbe ültünk és ez az egész nekünk szólt, megszólított!”
„Az előadás, illetve ez a tolmácsolás nagyon kinyitotta számomra József Attila személyiségét.”

 


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS