Made in Pécs Fesztivál – jön a kilencedik! • Hetedhéthatár

Kultúra, művészet

Made in Pécs Fesztivál – jön a kilencedik!

2024. január hatodikán immár kilencedik alkalommal rendezik meg a Made in Pécs fesztivált, a pécsi zenekarok fesztiválját. Az egész napos fesztivál célja, hogy műfajtól függetlenül, professzionális körülmények között bemutatkozási lehetőséget biztosítson Pécs összes zenekarának. A hagyományoknak megfelelően idén is lesznek díszvendégek, ezúttal Brno és Szeged együttesei érkeznek a Made in Pécs Fesztiválra.

A koncertek 2024. január 6-án a város nyolc klubjában (Amper Klub, Made in Pécs Café, Nappali, Pécsi Est, Sárkány Barlang, Szabadkikötő, Ti-Ti-Tá, Trafik) zajlanak párhuzamosan délelőtt 10 órától, a zenekarok 20 perces műsorral állnak a közönség elé (kivéve a 10 órakor kezdő zenekarokat és a díszvendégeket, nekik 30 perces műsoridejük lesz). A koncerteknek helyt adó klubok a belvárosban találhatók, közel egymáshoz, így a közönség kényelmesen át tud érni az egyik helyszínről a másikra két koncert között. Idén rekordszámú fellépő várható, nem kevesebb mint 181 zenekar, körülbelül 700 közreműködő áll színpadra a nap folyamán!

A részletes program helyszínenkénti bontásban alább tanulmányozható – forrás: az ide kattintva elérhető hivatalos műsorfüzet. A Made in Pécs Fesztivál összes koncertje ingyenes!

 


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS