Nagy sikerrel zárult a budapesti Vodka Show • Hetedhéthatár

Napi aktuál

Nagy sikerrel zárult a budapesti Vodka Show

A 2015. március 21-én megrendezett, maga nemében egyedülálló rendezvény helyszíne a Hotel Sofitel Chain Bridge nagy rendezvényterme volt. A szervezők egy felejthetetlen, exkluzív földkörüli utazásra invitálták a látogatókat, amelyen több mint 30 ország 100-féle vodkáját kóstolhatták meg.

Fotó: Lantai József

Fotó: Lantai József

Az Európában egyedülálló sorozat, a The Vodka Show Budapest nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy felsorakoztassa a legnemesebb vodkafajtákat és egy szórakoztató show keretei között együtt ünnepelje a vodka kultúrát az ínyenc közönséggel. Az exkluzív eseményen megismerhették a világ legtisztább italának történetét, elkészítésének művészetét, gasztronómiai felhasználásának sokszínűséget.

Az est folyamán a VIP jegyet váltóknak lehetőségük nyílt elfogyasztani egy ötfogásos vodka vacsorát, melynek keretében a vodka szülőhazájának, Oroszországnak a jellegzetes ételei kényeztették a kulináris élvezetekre vágyókat.

A következőkben ismertetjük a szívet és hasat melengető sajátos orosz ételsort.

A lazac és tokhal kaviárral megkoronázott vendégváró falatok biztosították a ráhangolódást a lucullusi örömökre. Majd igazi orosz vinegrettel megbolondított peimeni követte. Ezután következett a vacsora ékkövének számító konfitált tokhal szarvasgombás burgonyapéppel, grillezett bébi zöldségekkel és citrus mártással szervírozva. Végül pedig fehércsokoládés vodkamousse citrom sorbet zárta a gyomrot gyönyörködtető vacsorát.

E sorok írójának a Winter Palace Russian Vodka nyerte el tetszését, ezért koccintott a cég csinos hosztesszével, Nórival.


Hozzászólások



Archívum

Partnereink

Hozzászólások

DISQUS